Ryžiai "Skanėja" virimo pakeliuose
Ilgagrūdžiai ryžiai (4*125 g)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
RVK*% 100 g |
|
Energinė vertė | 1491 kJ | 18% |
351 kcal | 18% | |
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 0,6 g | 1% |
0,1 g | 1% | |
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 78,4 g | 29% |
0,4 g | 0,4% | |
Skaidulinės medžiagos | 2,4 g | 10% |
Baltymai | 6,9 g | 14% |
Druska | 0,0 g | 0% |
* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)
Ilgagrūdžiai ryžiai (8*125 g)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
RVK*% 100 g |
|
Energinė vertė | 1491 kJ | 18% |
351 kcal | 18% | |
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 0,6 g | 1% |
0,1 g | 0,5% | |
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 78,4 g | 29% |
0,4 g | 0,4% | |
Skaidulinės medžiagos | 2,4 g | 10% |
Baltymai | 6,9 g | 14% |
Druska | 0,0 g | 0% |
* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)
Tailando ilgagrūdžiai ryžiai (4*125 g)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
RVK*% 100 g |
|
Energinė vertė | 1487 kJ | 18% |
355 kcal | 18% | |
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 1,0 g | 1% |
0,4 g | 2% | |
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 77,8 g | 29% |
0,8 g | 1% | |
Skaidulinės medžiagos | 5,9 g | 9% |
Baltymai | 12,6 g | 15% |
Druska | 0,0 g | 0% |
* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)
Plikyti ryžiai (4*125 g)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
RVK*% 100 g |
|
Energinė vertė | 1527 kJ | 18% |
360 kcal | 18% | |
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 0,8 g | 1% |
0,1 g | 1% | |
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 79,1 g | 29% |
0,6 g | 1% | |
Skaidulinės medžiagos | 2,7 g | 11% |
Baltymai | 7,7 g | 15% |
Druska | 0,01 g | 0% |
* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)
Rudieji ryžiai (4*125 g)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
RVK*% 100 g |
|
Energinė vertė | 1575 kJ | 19% |
372 kcal | 19% | |
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 2,6 g | 4% |
0,6 g | 3% | |
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 77,2 g | 29% |
0,9 g | 1% | |
Skaidulinės medžiagos | 4,0 g | 16% |
Baltymai | 7,9 g | 16% |
Druska | 0,02 g | 0% |
* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)