Ryžiai "Skanėja" minkštoje pakuotėje
  | 
		|||
Rudieji ryžiai (0,5 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
| Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g | 
 RVK*% 100 g  | 
|
| Energinė vertė | 1575 kJ | 19% | 
| 372 kcal | 19% | |
| Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 2,6 g | 4% | 
| 0,6 g | 3% | |
| Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 77,2 g | 29% | 
| 0,9 g | 1% | |
| Skaidulinės medžiagos | 4,0 g | 16% | 
| Baltymai | 7,9 g | 16% | 
| Druska | 0,02 g | 0% | 
* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)
  | 
		|||
Plikyti ryžiai (0,5 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
| Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g | 
 RVK*% 100 g  | 
|
| Energinė vertė | 1527 kJ | 18% | 
| 360 kcal | 18% | |
| Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 0,8 g | 1% | 
| 0,1 g | 0,5% | |
| Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 79,1 g | 29,3% | 
| 0,6 g | 0,7% | |
| Skaidulinės medžiagos | 2,7 g | 10,8% | 
| Baltymai | 7,7 g | 15,4% | 
| Druska | 0,0 g | 0% | 
* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)
  | 
		|||
Plikyti ryžiai (0,8 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
| Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g | 
 RVK*% 100 g  | 
|
| Energinė vertė | 1527 kJ | 18% | 
| 360 kcal | 18% | |
| Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 0,8 g | 1% | 
| 0,1 g | 0,5% | |
| Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 79,1 g | 29,3% | 
| 0,6 g | 0,7% | |
| Skaidulinės medžiagos | 2,7 g | 10,8% | 
| Baltymai | 7,7 g | 15,4% | 
| Druska | 0,0 g | 0% | 
* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)
  | 
		|||
Apvalieji ryžiai (0,5 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
| Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g | 
 RVK*% 100 g  | 
|
| Energinė vertė | 1505 kJ | 18% | 
| 360 kcal | 18% | |
| Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 0,6 g | 1% | 
| 0,2 g | 1% | |
| Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 79,3 g | 31% | 
| nenustatyta | - | |
| Skaidulinės medžiagos | 2,8 g | 8% | 
| Baltymai | 6,6 g | 13% | 
| Druska | 0,0 g | 0% | 
* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)
  | 
		|||
Jasmine ryžiai (0,5 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
| Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g | 
 RVK*% 100 g  | 
|
| Energinė vertė | 1450 kJ | 17% | 
| 347 kcal | 17% | |
| Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 0,9 g | 1% | 
| 0,0 g | 0% | |
| Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 72,4 g | 28% | 
| nenustatyta | - | |
| Skaidulinės medžiagos | 0,6 g | 2% | 
| Baltymai | 12,7 g | 25% | 
| Druska | 0,1 g | 1% | 
* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)
  | 
		|||
Igagrūdžiai ryžiai (0,5 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
| Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g | 
 RVK*% 100 g  | 
|
| Energinė vertė | 1400 kJ | 17% | 
| 335 kcal | 17% | |
| Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 0,6 g | 1% | 
| 0,1 g | 1 % | |
| Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 78,4g | 29% | 
| 0,4 g | 0,4 % | |
| Skaidulinės medžiagos | 2,4 g | 10% | 
| Baltymai | 6,9 g | 41% | 
| Druska | 0,0 g | 0% | 
* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)
  | 
		|||
Ilgagrūdžiai ryžiai (0,8 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
| Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g | 
 RVK*% 100 g  | 
|
| Energinė vertė | 1400 kJ | 17% | 
| 335 kcal | 17% | |
| Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 0,6 g | 1% | 
| 0,1 g | 1 % | |
| Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 78,4g | 29% | 
| 0,4 g | 0,4% | |
| Skaidulinės medžiagos | 2,4 g | 10% | 
| Baltymai | 6,9 g | 41% | 
| Druska | 0,0 g | 0% | 
* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)
  | 
		|||
Basmati ryžiai (0,8 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
| Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g | 
 RVK* % 100 g  | 
|
| Energinė vertė | 1517 kJ | 18% | 
| 358 kcal | 18% | |
| Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 0,8 g | 1% | 
| 0,2 g | 1% | |
| Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 77,9 g | 29% | 
| 1,0 g | 1% | |
| Skaidulinės medžiagos | 3,0 g | 12% | 
| Baltymai | 8,2 g | 16% | 
| Druska | 0,0 g | 0% | 
* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)
  | 
		|||
Tailando ilgagrūdžiai ryžiai (0,8 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
| Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g | 
 RVK*% 100 g  | 
|
| Energinė vertė | 1487 kJ | 18% | 
| 355 kcal | 18% | |
| Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 1,0 g | 1% | 
| 0,4 g | 2% | |
| Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 77,8 g | 29% | 
| 0,8 g | 1% | |
| Skaidulinės medžiagos | 2,3 g | 9% | 
| Baltymai | 7,5 g | 15% | 
| Druska | 0,0 g | 0% | 
* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)














