Ryžiai "Skanėja" minkštoje pakuotėje
Rudieji ryžiai (0,5 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
RVK*% 100 g |
|
Energinė vertė | 1575 kJ | 19% |
372 kcal | 19% | |
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 2,6 g | 4% |
0,6 g | 3% | |
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 77,2 g | 29% |
0,9 g | 1% | |
Skaidulinės medžiagos | 4,0 g | 16% |
Baltymai | 7,9 g | 16% |
Druska | 0,02 g | 0% |
* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)
Plikyti ryžiai (0,5 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
RVK*% 100 g |
|
Energinė vertė | 1527 kJ | 18% |
360 kcal | 18% | |
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 0,8 g | 1% |
0,1 g | 0,5% | |
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 79,1 g | 29,3% |
0,6 g | 0,7% | |
Skaidulinės medžiagos | 2,7 g | 10,8% |
Baltymai | 7,7 g | 15,4% |
Druska | 0,0 g | 0% |
* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)
Plikyti ryžiai (0,8 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
RVK*% 100 g |
|
Energinė vertė | 1527 kJ | 18% |
360 kcal | 18% | |
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 0,8 g | 1% |
0,1 g | 0,5% | |
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 79,1 g | 29,3% |
0,6 g | 0,7% | |
Skaidulinės medžiagos | 2,7 g | 10,8% |
Baltymai | 7,7 g | 15,4% |
Druska | 0,0 g | 0% |
* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)
Apvalieji ryžiai (0,5 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
RVK*% 100 g |
|
Energinė vertė | 1505 kJ | 18% |
360 kcal | 18% | |
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 0,6 g | 1% |
0,2 g | 1% | |
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 79,3 g | 31% |
nenustatyta | - | |
Skaidulinės medžiagos | 2,8 g | 8% |
Baltymai | 6,6 g | 13% |
Druska | 0,0 g | 0% |
* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)
Jasmine ryžiai (0,5 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
RVK*% 100 g |
|
Energinė vertė | 1450 kJ | 17% |
347 kcal | 17% | |
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 0,9 g | 1% |
0,0 g | 0% | |
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 72,4 g | 28% |
nenustatyta | - | |
Skaidulinės medžiagos | 0,6 g | 2% |
Baltymai | 12,7 g | 25% |
Druska | 0,1 g | 1% |
* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)
Igagrūdžiai ryžiai (0,5 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
RVK*% 100 g |
|
Energinė vertė | 1400 kJ | 17% |
335 kcal | 17% | |
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 0,6 g | 1% |
0,1 g | 1 % | |
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 78,4g | 29% |
0,4 g | 0,4 % | |
Skaidulinės medžiagos | 2,4 g | 10% |
Baltymai | 6,9 g | 41% |
Druska | 0,0 g | 0% |
* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)
Ilgagrūdžiai ryžiai (0,8 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
RVK*% 100 g |
|
Energinė vertė | 1400 kJ | 17% |
335 kcal | 17% | |
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 0,6 g | 1% |
0,1 g | 1 % | |
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 78,4g | 29% |
0,4 g | 0,4% | |
Skaidulinės medžiagos | 2,4 g | 10% |
Baltymai | 6,9 g | 41% |
Druska | 0,0 g | 0% |
* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)
Basmati ryžiai (0,8 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
RVK* % 100 g |
|
Energinė vertė | 1517 kJ | 18% |
358 kcal | 18% | |
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 0,8 g | 1% |
0,2 g | 1% | |
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 77,9 g | 29% |
1,0 g | 1% | |
Skaidulinės medžiagos | 3,0 g | 12% |
Baltymai | 8,2 g | 16% |
Druska | 0,0 g | 0% |
* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)
Tailando ilgagrūdžiai ryžiai (0,8 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
RVK*% 100 g |
|
Energinė vertė | 1487 kJ | 18% |
355 kcal | 18% | |
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 1,0 g | 1% |
0,4 g | 2% | |
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 77,8 g | 29% |
0,8 g | 1% | |
Skaidulinės medžiagos | 2,3 g | 9% |
Baltymai | 7,5 g | 15% |
Druska | 0,0 g | 0% |
* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)