Ryžiai "Skanėja" didelėje minkštoje pakuotėje
Plikyti ryžiai (5 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
|
|
Energinė vertė | 1527 kJ | |
360 kcal | ||
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 0,8 g | |
0,1 g | ||
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 79,1 g | |
0,6 g | ||
Skaidulinės medžiagos | 2,7 g | |
Baltymai | 7,7 g | |
Druska | 0,01 g |
Ilgagrūdžiai ryžiai (5 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
|
|
Energinė vertė | 1491 kJ | |
351 kcal | ||
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 0,6 g | |
0,1 g | ||
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 78,4 g | |
0,4 g | ||
Skaidulinės medžiagos | 2,4 g | |
Baltymai | 6,9 g | |
Druska | 0,0 g |
Apvalieji ryžai (5 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
|
|
Energinė vertė | 1505 kJ | |
360 kcal | ||
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 0,6 g | |
0,2 g | ||
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 79,3 g | |
0,1 g | ||
Skaidulinės medžiagos | 2,8 g | |
Baltymai | 6,6 g | |
Druska | 0,0 g |
Sušių ryžiai (5 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
|
|
Energinė vertė | 1547 kJ | |
370 kcal | ||
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 0,6 g | |
0,2 g | ||
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 81,7 g | |
0,0 g | ||
Skaidulinės medžiagos | 2,8 g | |
Baltymai | 6,8 g | |
Druska | 0,0 g |
Basmati ryžiai (5 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
|
|
Energinė vertė | 1517 kJ | |
358 kcal | ||
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 0,8 g | |
0,2 g | ||
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 77,9 g | |
1,0 g | ||
Skaidulinės medžiagos | 3,0 g | |
Baltymai | 8,2 g | |
Druska | 0,0 g |
Laukiniai ryžiai (1 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
|
|
Energinė vertė | 1158 kJ | |
360 kcal | ||
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 1,0 g | |
0,2 g | ||
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 74,9 g | |
2,5 g | ||
Skaidulinės medžiagos | 6,2 g | |
Baltymai | 14,7 g | |
Druska | 0,0 g |
Plikyti ir laukiniai ryžiai (5 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
|
|
Energinė vertė | 1522 kJ | |
360 kcal | ||
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 0,8 g | |
0,1 g | ||
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 78,5 g | |
0,9 g | ||
Skaidulinės medžiagos | 9,0 g | |
Baltymai | 3,2 g | |
Druska | 0,0 g |
* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)
Plikyti ryžiai EXTRA (5 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
|
|
Energinė vertė | 1527 kJ | |
360 kcal | ||
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 0,8 g | |
0,1 g | ||
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 79,1 g | |
0,6 g | ||
Skaidulinės medžiagos | 12,7 g | |
Baltymai | 7,7 g | |
Druska | 0,01 g |
Apvalieji ryžiai EXTRA (5 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
|
|
Energinė vertė | 1505 kJ | |
360 kcal | ||
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 0,6 g | |
0,2 g | ||
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 79,3 g | |
0,1 g | ||
Skaidulinės medžiagos | 2,8 g | |
Baltymai | 6,6 g | |
Druska | 0,0 g |