Kruopos ir ankštiniai "Skanėja" minkštoje pakuotėje
  | 
		|||
Grikių kruopos (0,8 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertės
| Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g | 
 RVK*% 100 g  | 
|
| Energinė vertė | 1554 kJ | 18% | 
| 367 kcal | 18% | |
| Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 3,1 g | 4% | 
| 0,6 g | 3% | |
| Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 69,3 g | 26% | 
| 0,7 g | 1% | |
| Skaidulinės medžiagos | 5,9 g | 24% | 
| Baltymai | 12,6 g | 25% | 
| Druska | 0 g | 0% | 
* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)
  | 
		|||
Kukurūzų kruopos (0,5 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
| Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g | 
 RVK*% 100 g  | 
|
| Energinė vertė | 1550 kJ | 15% | 
| 371 kcal | 15% | |
| Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 1,2 g | 2% | 
| 0.2 g | 1% | |
| Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 79,6 g | 31% | 
| 0,6 g | 1% | |
| Skaidulinės medžiagos | 1,6 g | 4% | 
| Baltymai | 8,8 g | 18% | 
| Druska | 0,0 g | 0% | 
* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)
  | 
		|||
Sorų kruopos (0,5 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
| Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g | 
 RVK*% 100 g  | 
|
| Energinė vertė | 1494 kJ | 18% | 
| 357 kcal | 18% | |
| Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 2,9 g | 4% | 
| 0,6 g | 3% | |
| Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 68,8 g | 26% | 
| 0,6 g | 1% | |
| Skaidulinės medžiagos | 3,2 g | 11% | 
| Baltymai | 11,3 g | 23% | 
| Druska | 0,0 g | 0% | 
* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)
  | 
		|||
Baltosios pupelės (0,5 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
| Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g | 
 RVK*% 100 g  | 
|
| Energinė vertė | 1400 kJ | 17% | 
| 335 kcal | 17% | |
| Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 0,9 g | 1% | 
| 0,2 g | 1% | |
| Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 62,8 g | 24% | 
| 8,3 g | 9% | |
| Skaidulinės medžiagos | 20,6 g | 58% | 
| Baltymai | 20,6 g | 41% | 
| Druska | 0,0 g | 0% | 
* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)
  | 
		|||
Smulkios pupelės (0,5 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertės
| Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g | 
 RVK*% 100 g  | 
|
| Energinė vertė | 1661 kJ | 20% | 
| 394 kcal | 20% | |
| Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 1,2 g | 2% | 
| 0,3 g | 2% | |
| Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 62,3 g | 24% | 
| 2,0 g | 2% | |
| Skaidulinės medžiagos | 24,9 g | 100% | 
| Baltymai | 21,1 g | 42% | 
| Druska | 0,0 g | 0% | 
* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)
  | 
		|||
Raudonosios pupelės (0,5 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertės
| Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g | 
 RVK*% 100 g  | 
|
| Energinė vertė | 1408 kJ | 17% | 
| 337 kcal | 17% | |
| Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 1,1 g | 2% | 
| 0,2 g | 1% | |
| Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 61,3 g | 24% | 
| 2,1 g | 2% | |
| Skaidulinės medžiagos | 15,2 g | 43% | 
| Baltymai | 22,5 g | 45% | 
| Druska | 0,03 g | 1% | 
* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)
  | 
		|||
Baltosios stambiosios pupelės (0,45 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
| Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g | 
 RVK*% 100 g  | 
|
| Energinė vertė | 1412 kJ | 17% | 
| 338 kcal | 17% | |
| Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 0,7 g | 1% | 
| 0,2 g | 1% | |
| Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 63,4 g | 24% | 
| 8,5 g | 9% | |
| Skaidulinės medžiagos | 19,0 g | 54% | 
| Baltymai | 21,5 g | 43% | 
| Druska | 0,1 g | 1% | 
* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)
  | 
		|||
Avinžirniai (0,5 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
| Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g | 
 RVK*% 100 g  | 
|
| Energinė vertė | 1580 kJ | 19% | 
| 378 kcal | 19% | |
| Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 6,0 g | 9% | 
| 0,6 g | 3% | |
| Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 62,9 g | 24% | 
| 10,7 g | 12% | |
| Skaidulinės medžiagos | 12,2 g | 35% | 
| Baltymai | 20,5 g | 41% | 
| Druska | 0,1 g | 1% | 
* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)
  | 
		|||
Margosios pupelės (0,5 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertės
| Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g | 
 RVK*% 100 g  | 
|
| Energinė vertė | 1450 kJ | 18% | 
| 347 kcal | 18% | |
| Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 1,2 g | 9% | 
| 0,2 g | 3% | |
| Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 62,5 g | 23% | 
| 2,1 g | 12% | |
| Skaidulinės medžiagos | 15,5 g | 50% | 
| Baltymai | 21,4 g | 39% | 
| Druska | 0,0 g | 0% | 
* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)
  | 
		|||
Lęšiai (0,5 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertės
| Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g | 
 RVK*% 100 g  | 
|
| Energinė vertė | 1333 kJ | 16% | 
| 319 kcal | 16% | |
| Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 1,9 g | 3% | 
| 0,2 g | 1% | |
| Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 45,7 g | 18% | 
| 1,2 g | 1% | |
| Skaidulinės medžiagos | 8,9 g | 25% | 
| Baltymai | 24,4 g | 49% | 
| Druska | 0,03 g | 1% | 
* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)
  | 
		|||
Raudonieji skaldyti lęšiai (0,5 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
| Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g | 
 RVK*% 100 g  | 
|
| Energinė vertė | 1645 kJ | 19% | 
| 389 kcal | 19% | |
| Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 2,2 g | 3% | 
| 0,4 g | 2% | |
| Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 63,1 g | 24% | 
| 2,4 g | 3% | |
| Skaidulinės medžiagos | 10,8 g | 43% | 
| Baltymai | 23,9 g | 48% | 
| Druska | 0,0 g | 0% | 
* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)
  | 
		|||
Penki grūdai košei (0,5 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
| Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g | 
 RVK*% 100 g  | 
|
| Energinė vertė | 1651 kJ | 20% | 
| 391 kcal | 20% | |
| Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 1,7 g | 2% | 
| 0,3 g | 2% | |
| Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 72,0 g | 28% | 
| 2,4 g | 3% | |
| Skaidulinės medžiagos | 15,3 g | 61% | 
| Baltymai | 14,2 g | 28% | 
| Druska | 0,0 g | 0% | 
* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)

















