Prekių ženklai
Energija. Tobulėjimas
  • LT
  • EN
  • RU
  • Apie mus
  • Paslaugos
  • Partneriai
  • Kontaktai
  • Susisiekime
  • Tai įdomu
  • Grūdai-sveikatos šaltinis
Facebook

Prekių ženklai

  • Skanėja
    • Ryžiai
    • Kruopos ir ankštiniai
      • Kruopos "Skanėja" dėžutėse
      • Kruopos "Skanėja" virimo pakeliuose
      • Kruopos ir ankštiniai "Skanėja" minkštoje pakuotėje
      • Kruopos ir ankštiniai "Skanėja" didelėje minkštoje pakuotėje
    • Dribsniai
    • Sausi pusryčiai
  • Happy family
  • Bistro
  • Quick & Tasty
  • Buon Gusto

Kruopos ir ankštiniai "Skanėja" minkštoje pakuotėje

Spausdinti

Grikių kruopos (0,8 kg)

Vidutinė maistinė ir energinė vertės 

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g  

 RVK*%

100 g

Energinė vertė 1554 kJ 18%
367 kcal 18%
Riebalai,                                  iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 3,1 g 4%
0,6 g 3%
Angliavandeniai,                        iš kurių cukrų 69,3 g 26%
0,7 g 1%
Skaidulinės medžiagos 5,9 g 24%
Baltymai 12,6 g 25%
Druska 0 g 0%

* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)


Kukurūzų kruopos (0,5 kg)

Vidutinė maistinė ir energinė vertė

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g  

RVK*%

100 g

Energinė vertė 1550 kJ 15%
371 kcal 15% 
Riebalai,                                  iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,2 g 2% 
0.2 g  1% 
Angliavandeniai,                        iš kurių cukrų 79,6 g 31% 
0,6 g  1% 
Skaidulinės medžiagos 1,6 g  4% 
Baltymai 8,8 g 18% 
Druska 0,0 g  0% 

* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)


Sorų kruopos (0,5 kg)

Vidutinė maistinė ir energinė vertė

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g  

 RVK*%

100 g

Energinė vertė 1494 kJ 18%
357 kcal 18%
Riebalai,                                  iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 2,9 g 4% 
0,6 g  3% 
Angliavandeniai,                        iš kurių cukrų 68,8 g 26% 
0,6 g  1% 
Skaidulinės medžiagos 3,2 g  11%
Baltymai 11,3 g 23% 
Druska 0,0 g  0% 

* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)


Baltosios pupelės (0,5 kg)

Vidutinė maistinė ir energinė vertė

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g  

RVK*%

100 g

Energinė vertė 1400 kJ 17%
335 kcal 17% 
Riebalai,                                  iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,9 g 1%
0,2 g 1% 
Angliavandeniai,                        iš kurių cukrų 62,8 g 24%
8,3 g  9% 
Skaidulinės medžiagos 20,6 g 58%
Baltymai 20,6 g 41% 
Druska 0,0 g  0%

* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)


Smulkios pupelės (0,5 kg)

Vidutinė maistinė ir energinė vertės 

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g  

RVK*%

100 g

Energinė vertė 1661 kJ 20%
394 kcal 20% 
Riebalai,                                  iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,2 g 2% 
0,3 g 2% 
Angliavandeniai,                        iš kurių cukrų 62,3 g 24%
2,0 g 2% 
Skaidulinės medžiagos 24,9 g  100% 
Baltymai 21,1 g 42% 
Druska 0,0 g 0% 

* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)


Raudonosios pupelės (0,5 kg)

Vidutinė maistinė ir energinė vertės 

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g  

RVK*%

100 g

Energinė vertė 1408 kJ 17%
337 kcal 17% 
Riebalai,                                  iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,1 g 2% 
0,2 g  1% 
Angliavandeniai,                        iš kurių cukrų 61,3 g 24% 
2,1 g  2% 
Skaidulinės medžiagos 15,2 g  43% 
Baltymai 22,5 g 45% 
Druska 0,03 g 1% 

* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)


Baltosios stambiosios pupelės (0,45 kg)

Vidutinė maistinė ir energinė vertė

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g  

RVK*%

100 g

Energinė vertė 1412 kJ 17%
338 kcal 17% 
Riebalai,                                  iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,7 g 1%
0,2 g  1%
Angliavandeniai,                        iš kurių cukrų 63,4 g 24% 
8,5 g         9% 
Skaidulinės medžiagos 19,0 g    54% 
Baltymai 21,5 g 43% 
Druska 0,1 g 1% 

* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)


Avinžirniai (0,5 kg)

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g  

RVK*%

100 g

Energinė vertė 1580 kJ 19%
378 kcal 19%
Riebalai,                                  iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 6,0 g 9% 
0,6 g 3% 
Angliavandeniai,                        iš kurių cukrų 62,9 g 24% 
10,7 g  12% 
Skaidulinės medžiagos 12,2 g  35%
Baltymai 20,5 g 41%
Druska 0,1 g  1% 

* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)


Margosios pupelės (0,5 kg)

Vidutinė maistinė ir energinė vertės 

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g  

RVK*%

100 g

Energinė vertė 1450 kJ 18%
347 kcal 18%
Riebalai,                                  iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,2 g 9% 
0,2 g  3% 
Angliavandeniai,                        iš kurių cukrų 62,5 g 23% 
2,1 g  12% 
Skaidulinės medžiagos 15,5 g 50% 
Baltymai 21,4 g 39% 
Druska 0,0 g 0% 

* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)


Lęšiai (0,5 kg)

Vidutinė maistinė ir energinė vertės 

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g  

RVK*%

100 g

Energinė vertė 1333 kJ 16%
319 kcal 16%
Riebalai,                                  iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,9 g 3% 
0,2 g  1% 
Angliavandeniai,                        iš kurių cukrų 45,7 g 18% 
1,2 g  1% 
Skaidulinės medžiagos 8,9 g  25% 
Baltymai 24,4 g 49% 
Druska 0,03 g  1% 

* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)


Raudonieji skaldyti lęšiai (0,5 kg)

Vidutinė maistinė ir energinė vertė

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g  

RVK*%

100 g

Energinė vertė 1645 kJ 19%
389 kcal 19% 
Riebalai,                                  iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 2,2 g 3% 
0,4 g 2% 
Angliavandeniai,                        iš kurių cukrų 63,1 g 24% 
2,4 g  3% 
Skaidulinės medžiagos 10,8 g  43% 
Baltymai 23,9 g 48% 
Druska 0,0 g  0% 

* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)


Penki grūdai košei (0,5 kg)

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g  

RVK*%

100 g

Energinė vertė 1651 kJ 20% 
391 kcal 20%  
Riebalai,                                  iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,7 g 2%  
0,3 g 2%  
Angliavandeniai,                        iš kurių cukrų 72,0 g 28%  
2,4 g  3%  
Skaidulinės medžiagos 15,3 g  61% 
Baltymai 14,2 g 28% 
Druska 0,0 g  0% 

* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)

Puslapių kūrimas
Svetainių kūrimas
CRM
lang_seo4
lang_seo5
© 2025. Visos teisės saugomos.
Siekdami tobulinti savo interneto svetainę, prašome leisti įrašyti Jūsų kompiuteryje (įrenginyje) slapukus. Slapukus naudosime rinkdami interneto svetainės lankomumo statistiką. Jūs galite savo duotą sutikimą bet kada atšaukti ir ištrinti įrašytus slapukus. Neatlikus jokio pasirinkimo, slapukai nebus įrašomi. Išsamesnė informacija apie mūsų naudojamus slapukus pateikiama Privatumo politikoje