Kruopos ir ankštiniai "Skanėja" minkštoje pakuotėje
Grikių kruopos (0,8 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertės
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
RVK*% 100 g |
|
Energinė vertė | 1554 kJ | 18% |
367 kcal | 18% | |
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 3,1 g | 4% |
0,6 g | 3% | |
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 69,3 g | 26% |
0,7 g | 1% | |
Skaidulinės medžiagos | 5,9 g | 24% |
Baltymai | 12,6 g | 25% |
Druska | 0 g | 0% |
* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)
Kukurūzų kruopos (0,5 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
RVK*% 100 g |
|
Energinė vertė | 1550 kJ | 15% |
371 kcal | 15% | |
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 1,2 g | 2% |
0.2 g | 1% | |
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 79,6 g | 31% |
0,6 g | 1% | |
Skaidulinės medžiagos | 1,6 g | 4% |
Baltymai | 8,8 g | 18% |
Druska | 0,0 g | 0% |
* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)
Sorų kruopos (0,5 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
RVK*% 100 g |
|
Energinė vertė | 1494 kJ | 18% |
357 kcal | 18% | |
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 2,9 g | 4% |
0,6 g | 3% | |
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 68,8 g | 26% |
0,6 g | 1% | |
Skaidulinės medžiagos | 3,2 g | 11% |
Baltymai | 11,3 g | 23% |
Druska | 0,0 g | 0% |
* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)
Baltosios pupelės (0,5 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
RVK*% 100 g |
|
Energinė vertė | 1400 kJ | 17% |
335 kcal | 17% | |
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 0,9 g | 1% |
0,2 g | 1% | |
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 62,8 g | 24% |
8,3 g | 9% | |
Skaidulinės medžiagos | 20,6 g | 58% |
Baltymai | 20,6 g | 41% |
Druska | 0,0 g | 0% |
* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)
Smulkios pupelės (0,5 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertės
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
RVK*% 100 g |
|
Energinė vertė | 1661 kJ | 20% |
394 kcal | 20% | |
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 1,2 g | 2% |
0,3 g | 2% | |
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 62,3 g | 24% |
2,0 g | 2% | |
Skaidulinės medžiagos | 24,9 g | 100% |
Baltymai | 21,1 g | 42% |
Druska | 0,0 g | 0% |
* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)
Raudonosios pupelės (0,5 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertės
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
RVK*% 100 g |
|
Energinė vertė | 1408 kJ | 17% |
337 kcal | 17% | |
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 1,1 g | 2% |
0,2 g | 1% | |
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 61,3 g | 24% |
2,1 g | 2% | |
Skaidulinės medžiagos | 15,2 g | 43% |
Baltymai | 22,5 g | 45% |
Druska | 0,03 g | 1% |
* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)
Baltosios stambiosios pupelės (0,45 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
RVK*% 100 g |
|
Energinė vertė | 1412 kJ | 17% |
338 kcal | 17% | |
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 0,7 g | 1% |
0,2 g | 1% | |
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 63,4 g | 24% |
8,5 g | 9% | |
Skaidulinės medžiagos | 19,0 g | 54% |
Baltymai | 21,5 g | 43% |
Druska | 0,1 g | 1% |
* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)
Avinžirniai (0,5 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
RVK*% 100 g |
|
Energinė vertė | 1580 kJ | 19% |
378 kcal | 19% | |
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 6,0 g | 9% |
0,6 g | 3% | |
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 62,9 g | 24% |
10,7 g | 12% | |
Skaidulinės medžiagos | 12,2 g | 35% |
Baltymai | 20,5 g | 41% |
Druska | 0,1 g | 1% |
* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)
Margosios pupelės (0,5 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertės
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
RVK*% 100 g |
|
Energinė vertė | 1450 kJ | 18% |
347 kcal | 18% | |
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 1,2 g | 9% |
0,2 g | 3% | |
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 62,5 g | 23% |
2,1 g | 12% | |
Skaidulinės medžiagos | 15,5 g | 50% |
Baltymai | 21,4 g | 39% |
Druska | 0,0 g | 0% |
* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)
Lęšiai (0,5 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertės
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
RVK*% 100 g |
|
Energinė vertė | 1333 kJ | 16% |
319 kcal | 16% | |
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 1,9 g | 3% |
0,2 g | 1% | |
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 45,7 g | 18% |
1,2 g | 1% | |
Skaidulinės medžiagos | 8,9 g | 25% |
Baltymai | 24,4 g | 49% |
Druska | 0,03 g | 1% |
* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)
Raudonieji skaldyti lęšiai (0,5 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
RVK*% 100 g |
|
Energinė vertė | 1645 kJ | 19% |
389 kcal | 19% | |
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 2,2 g | 3% |
0,4 g | 2% | |
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 63,1 g | 24% |
2,4 g | 3% | |
Skaidulinės medžiagos | 10,8 g | 43% |
Baltymai | 23,9 g | 48% |
Druska | 0,0 g | 0% |
* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)
Penki grūdai košei (0,5 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
RVK*% 100 g |
|
Energinė vertė | 1651 kJ | 20% |
391 kcal | 20% | |
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 1,7 g | 2% |
0,3 g | 2% | |
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 72,0 g | 28% |
2,4 g | 3% | |
Skaidulinės medžiagos | 15,3 g | 61% |
Baltymai | 14,2 g | 28% |
Druska | 0,0 g | 0% |
* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)