Prekių ženklai
Energija. Tobulėjimas
  • LT
  • EN
  • RU
  • Apie mus
  • Paslaugos
  • Partneriai
  • Kontaktai
  • Susisiekime
  • Tai įdomu
  • Grūdai-sveikatos šaltinis
Facebook

Prekių ženklai

  • Skanėja
  • Happy family
    • Ryžiai
    • Kruopos ir ankštiniai
      • Kruopos "Happy family" virimo pakeliuose
      • Kruopos ir ankštiniai "Happy family" minkštoje pakuotėje
  • Bistro
  • Quick & Tasty
  • Buon Gusto

Kruopos ir ankštiniai "Happy family" minkštoje pakuotėje

Spausdinti

Avinžirniai (0,8 kg)

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g  

 

Energinė vertė 1737 kJ  
412 kcal  
Riebalai,                                  iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 6,0 g  
0,6 g   
Angliavandeniai,                        iš kurių cukrų 63,0 g  
10,7 g  
Skaidulinės medžiagos 12,2 g    
Baltymai 20,5 g  
Druska 0,1 g   

Kukurūzų kruopos (0,8 kg)

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g  

 

Energinė vertė 1447 kJ  
341 kcal  
Riebalai,                                  iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,5 g  
0,02 g   
Angliavandeniai,                        iš kurių cukrų 75,0 g  
0,7 g  
Skaidulinės medžiagos 1,5 g    
Baltymai 7,8 g  
Druska 0,0 g   

Kuskusas (0,8 kg)

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g  

 

Energinė vertė 1432 kJ  
342 kcal  
Riebalai,                                  iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,1 g  
0,2 g   
Angliavandeniai,                        iš kurių cukrų 70,0 g  
0,4 g  
Skaidulinės medžiagos 3,5 g    
Baltymai 10,2 g  
Druska 0,0 g   

Lęšiai (0,8 kg)

Vidutinė maistinė ir energinė vertė

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g  

 

Energinė vertė 1333 kJ  
319 kcal   
Riebalai,                                  iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,9 g  
0,2 g   
Angliavandeniai,                        iš kurių cukrų 45,7 g  
1,2 g   
Skaidulinės medžiagos 8,9 g     
Baltymai 24,4 g   
Druska 0,03 g    

Perlinis kuskusas (0,7 kg)

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g  

 

Energinė vertė 1500 kJ  
360 kcal  
Riebalai,                                  iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,5 g  
0,5 g   
Angliavandeniai,                        iš kurių cukrų 74,0 g  
1,5 g  
Skaidulinės medžiagos 3,4 g    
Baltymai 12,0 g  
Druska 0,03 g   

Grikių kruopos (0,8 kg)

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g  

RVK*%

100 g

Energinė vertė 1554 kJ 18%
367 kcal 18% 
Riebalai,                                  iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 3,1 g 4% 
0,6 g  3% 
Angliavandeniai,                        iš kurių cukrų 69,3 g 26% 
0,7 g 1% 
Skaidulinės medžiagos 5,9 g   24% 
Baltymai 12,6 g 25% 
Druska 0,0 g  0% 

* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)


Manų kruopos (0,8 kg)

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g  

RVK*%

100 g

Energinė vertė 1507 kJ 18%
360 kcal 18% 
Riebalai,                                  iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,0 g 1% 
0,2 g  1% 
Angliavandeniai,                        iš kurių cukrų 74,8 g 29% 
0,4 g 0,4% 
Skaidulinės medžiagos 2,4 g  8% 
Baltymai 10,3 g 21% 
Druska 0,0 g 0% 

* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)


Kvietinės kruopos (0,8 kg)

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g  

RVK*%

100 g

Energinė vertė 1439 kJ 17%
340 kcal 17%
Riebalai,                                  iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 2,0 g 3% 
0,5 g  2% 
Angliavandeniai,                        iš kurių cukrų 64,4 g 25% 
0,1 g  0% 
Skaidulinės medžiagos 11,0 g  44% 
Baltymai 10,7 g 21% 
Druska 0,1 g  2% 

* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)


Miežių kruopos (0,8 kg)

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g  

RVK*%

100 g

Energinė vertė 1402 kJ 17%
335 kcal 17% 
Riebalai,                                  iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,8 g 3%
0,4 g  2%
Angliavandeniai,                        iš kurių cukrų 75,2 g 29%
0,9 g 1% 
Skaidulinės medžiagos 7,2 g 21% 
Baltymai 9,8 g 20% 
Druska 0,04 g 0,7% 

* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)


Perlinės kruopos (0,8 kg)

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g  

RVK*%

100 g

Energinė vertė 1349 kJ 16%
322 kcal 16% 
Riebalai,                                  iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 2,0 g 3% 
0,3 g  1,5% 
Angliavandeniai,                        iš kurių cukrų 63,2 g 24% 
0,9 g 1% 
Skaidulinės medžiagos 7,6 g  25% 
Baltymai 8,3 g 17% 
Druska 0,0 g  0% 

* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)


Sorų kruopos (0,8 kg)

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g  

RVK*%

100 g

Energinė vertė 1494 kJ 18%
357 kcal 18% 
Riebalai,                                  iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 2,9 g 4% 
0,6 п  3% 
Angliavandeniai,                        iš kurių cukrų 68,8 g 26%
0,6 g 1% 
Skaidulinės medžiagos 3,2 g  11% 
Baltymai 11,3 g 23%
Druska 0,0 g  0% 

* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)


Skaldyti žirniai (0,8 kg)

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g  

RVK*%

100 g

Energinė vertė 1265 kJ 15%
302 kcal 15% 
Riebalai,                                  iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,0 g 1%
0,1 g  0,5% 
Angliavandeniai,                        iš kurių cukrų 48,5 g 19% 
2,1 g  2% 
Skaidulinės medžiagos 10,7 g  43% 
Baltymai 17,9 g 36%
Druska 0,0 g  0% 

* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)


Baltos pupelės (0,4 kg)

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g   RVK*%
Energinė vertė 1400 kJ 17%
335 kcal 17% 
Riebalai,                                  iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,9 g 1% 
0,2 g  1%
Angliavandeniai,                        iš kurių cukrų 62,8 g 24% 
8,3 g  9% 
Skaidulinės medžiagos 20,6 g  58% 
Baltymai 20,6 g 41% 
Druska 0,0 g  0%

* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)

Puslapių kūrimas
Svetainių kūrimas
CRM
lang_seo4
lang_seo5
© 2025. Visos teisės saugomos.
Siekdami tobulinti savo interneto svetainę, prašome leisti įrašyti Jūsų kompiuteryje (įrenginyje) slapukus. Slapukus naudosime rinkdami interneto svetainės lankomumo statistiką. Jūs galite savo duotą sutikimą bet kada atšaukti ir ištrinti įrašytus slapukus. Neatlikus jokio pasirinkimo, slapukai nebus įrašomi. Išsamesnė informacija apie mūsų naudojamus slapukus pateikiama Privatumo politikoje