Kruopos ir ankštiniai "Bistro" didelėje minkštoje pakuotėje
Kruopos "Bulgur" (3 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
RVK*% 100 g |
|
Energinė vertė | 1431 kJ | 17,1% |
342 kcal | 17,1% | |
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 1,3 g |
1,9% |
0,2 g | 1,2% | |
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 75,9 g | 29,2% |
0,4 g | 0,5% | |
Skaidulinės medžiagos | 18,3 g | 73,2% |
Baltymai | 12,3 g | 24,6% |
Druska | 0,0 g | 0% |
* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)
Lęšiai juodieji (3 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
RVK*% 100 g |
|
Energinė vertė | 1585kJ | 17% |
374 kcal | 17% | |
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 1,1 g | 2% |
0,2 g | 1% | |
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 60,1 g | 29% |
2,0 g | 0% | |
Skaidulinės medžiagos | 10,7 g | 73% |
Baltymai | 25,8 g | 25% |
Druska | 0,0 g | 0% |
* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)
Kuskusas (3 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertės
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
RVK* % 100 g |
|
Energinė vertė | 1432 kJ | 17% |
342 kcal | 17% | |
Riebalai, | 1,1 g | 2% |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 0,1 g | 1% |
Angliavandeniai, | 70,0 g | 27% |
iš kurių cukrų | 0,4 g | 0% |
Skaidulinės medžiagos | 3,5 g | 9% |
Baltymai | 10,2 g | 20% |
Druska | 0,0 g | 0% |
* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)