Kruopos "Skanėja" virimo pakeliuose
Spelta kviečių kruopos (4*100 g)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
RVK*% 100 g |
|
Energinė vertė | 1616 kJ | 19% |
382 kcal | 19% | |
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 2,4 g | 3% |
0,4 g | 2% | |
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 70,2 g | 27% |
6,82 g | 8% | |
Skaidulinės medžiagos | 10,7 g | 43% |
Baltymai | 14,6 g | 29% |
Druska | 0,02 g | 0% |
* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)
Avižinės kruopos (4*100 g)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
RVK*% 100 g |
|
Energinė vertė | 1075 kJ | 13% |
262 kcal | 13% | |
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 3,3 g | 5% |
0,6 g | 3% | |
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 16,0 g | 6% |
0,6 g | 1% | |
Skaidulinės medžiagos | 69,7 g | 27,9% |
Baltymai | 7,2 g | 14% |
Druska | 0,44 g | 1% |
* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)
Perlinės kruopos (4*100 g)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
RVK*% 100 g |
|
Energinė vertė | 1339 kJ | 16% |
322 kcal | 16% | |
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 2,0 g | 3% |
0,3 g | 1,5% | |
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 63,2 g | 24% |
0,9 g | 1% | |
Skaidulinės medžiagos | 7,6 g | 25% |
Baltymai | 8,3 g | 17% |
Druska | 0,0 g | 0% |
* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)
Kvietinės kruopos (4*100 g)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
RVK*% 100 g |
|
Energinė vertė | 1439 kJ | 17% |
340 kcal | 17% | |
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 2.0 g | 3% |
0,3 g | 2% | |
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 64,4 g | 25% |
0,1 g | 0% | |
Skaidulinės medžiagos | 11,0 g | 44% |
Baltymai | 10,7 g | 21% |
Druska | 0,1 g | 2% |
* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)
Miežinės kruopos (4*100 g)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
RVK*% 100 g |
|
Energinė vertė | 1467 kJ | 17% |
347 kcal | 17% | |
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 2,4 g | 3% |
0,4 g | 2% | |
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 67,4 g | 26% |
0,8 g | 1% | |
Skaidulinės medžiagos | 9,5 g | 38% |
Baltymai | 9,2 g | 18% |
Druska | 0,0 g | 0% |
* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)
Grikių kruopos (4*125 g)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
RVK*% 100 g |
|
Energinė vertė | 1554 kJ | 18% |
367 kcal | 18% | |
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 3,1 g | 4% |
0,6 g | 3% | |
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 69,3 g | 26% |
0,7 g | 1% | |
Skaidulinės medžiagos | 5,9 g | 24% |
Baltymai | 12,6 g | 25% |
Druska | 0,0 g | 0% |
* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)
Bulguras (4*100 g)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
RVK*% 100 g |
|
Energinė vertė | 1470 kJ | 18% |
348 kcal | 18% | |
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 1,7 g |
2% |
0,27 g | 1,4% | |
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 66,8 g | 26% |
0,41 g | 0,5% | |
Skaidulinės medžiagos | 9,57 g | 38% |
Baltymai | 11,5 g | 23% |
Druska | 0,043 g | 0,7% |
* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)