Prekių ženklai
Energija. Tobulėjimas
  • LT
  • EN
  • RU
  • Apie mus
  • Paslaugos
  • Partneriai
  • Kontaktai
  • Susisiekime
  • Tai įdomu
  • Grūdai-sveikatos šaltinis
Facebook

Prekių ženklai

  • Skanėja
    • Ryžiai
    • Kruopos ir ankštiniai
      • Kruopos "Skanėja" dėžutėse
      • Kruopos "Skanėja" virimo pakeliuose
      • Kruopos ir ankštiniai "Skanėja" minkštoje pakuotėje
      • Kruopos ir ankštiniai "Skanėja" didelėje minkštoje pakuotėje
    • Dribsniai
    • Sausi pusryčiai
  • Happy family
  • Bistro
  • Quick & Tasty
  • Buon Gusto

Kruopos "Skanėja" virimo pakeliuose

Spausdinti

Spelta kviečių kruopos (4*100 g)

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g  

RVK*%

100 g

Energinė vertė 1616 kJ 19%
382 kcal 19% 
Riebalai,                                  iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 2,4 g 3%
0,4 g 2% 
Angliavandeniai,                        iš kurių cukrų 70,2 g 27%
6,82 g 8% 
Skaidulinės medžiagos 10,7 g 43%
Baltymai 14,6 g 29%
Druska 0,02 g 0%

* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)


Avižinės kruopos (4*100 g)

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g  

RVK*%

100 g

Energinė vertė 1075 kJ 13%
262 kcal 13%
Riebalai,                                  iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 3,3 g 5%
0,6 g 3% 
Angliavandeniai,                        iš kurių cukrų 16,0 g 6%
0,6 g 1% 
Skaidulinės medžiagos 69,7 g 27,9% 
Baltymai 7,2 g 14%
Druska 0,44 g  1% 

* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)


Perlinės kruopos (4*100 g)

Vidutinė maistinė ir energinė vertė

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g  

RVK*%

100 g

Energinė vertė 1339 kJ 16%
322 kcal 16% 
Riebalai,                                  iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 2,0 g 3% 
0,3 g 1,5%
Angliavandeniai,                        iš kurių cukrų 63,2 g 24%
0,9 g  1% 
Skaidulinės medžiagos 7,6 g 25% 
Baltymai 8,3 g 17% 
Druska 0,0 g  0%

* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)


Kvietinės kruopos (4*100 g)

Vidutinė maistinė ir energinė vertė

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g  

RVK*%

100 g

Energinė vertė 1439 kJ 17%
340 kcal 17% 
Riebalai,                                  iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 2.0 g 3% 
0,3 g  2% 
Angliavandeniai,                        iš kurių cukrų 64,4 g 25% 
0,1 g  0% 
Skaidulinės medžiagos 11,0 g  44% 
Baltymai 10,7 g 21% 
Druska 0,1 g  2% 

* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)


Miežinės kruopos (4*100 g)

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g  

RVK*%

100 g

Energinė vertė 1467 kJ 17%
347 kcal 17% 
Riebalai,                                  iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 2,4 g 3% 
0,4 g  2% 
Angliavandeniai,                        iš kurių cukrų 67,4 g 26% 
0,8 g  1% 
Skaidulinės medžiagos 9,5 g  38%
Baltymai 9,2 g 18% 
Druska 0,0 g  0% 

* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)


Grikių kruopos (4*125 g)

Vidutinė maistinė ir energinė vertė

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g  

RVK*%

100 g

Energinė vertė 1554 kJ 18%
367 kcal 18% 
Riebalai,                                  iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 3,1 g 4% 
0,6 g 3% 
Angliavandeniai,                        iš kurių cukrų 69,3 g 26% 
0,7 g 1% 
Skaidulinės medžiagos 5,9 g 24% 
Baltymai 12,6 g 25% 
Druska 0,0 g  0% 

* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)


Bulguras (4*100 g)

Vidutinė maistinė ir energinė vertė

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g  

RVK*%

100 g

Energinė vertė 1470 kJ 18%
348 kcal 18%
Riebalai,                                  iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,7 g

2%

0,27 g 1,4%
Angliavandeniai,                        iš kurių cukrų 66,8 g 26%
0,41 g 0,5%
Skaidulinės medžiagos 9,57 g 38%
Baltymai 11,5 g 23%
Druska 0,043 g 0,7%

* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)

Puslapių kūrimas
Svetainių kūrimas
CRM
lang_seo4
lang_seo5
© 2025. Visos teisės saugomos.
Siekdami tobulinti savo interneto svetainę, prašome leisti įrašyti Jūsų kompiuteryje (įrenginyje) slapukus. Slapukus naudosime rinkdami interneto svetainės lankomumo statistiką. Jūs galite savo duotą sutikimą bet kada atšaukti ir ištrinti įrašytus slapukus. Neatlikus jokio pasirinkimo, slapukai nebus įrašomi. Išsamesnė informacija apie mūsų naudojamus slapukus pateikiama Privatumo politikoje