Kruopos ir ankštiniai "Happy family" minkštoje pakuotėje
Avinžirniai (0,8 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
|
|
Energinė vertė | 1737 kJ | |
412 kcal | ||
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 6,0 g | |
0,6 g | ||
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 63,0 g | |
10,7 g | ||
Skaidulinės medžiagos | 12,2 g | |
Baltymai | 20,5 g | |
Druska | 0,1 g |
Kukurūzų kruopos (0,8 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
|
|
Energinė vertė | 1447 kJ | |
341 kcal | ||
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 0,5 g | |
0,02 g | ||
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 75,0 g | |
0,7 g | ||
Skaidulinės medžiagos | 1,5 g | |
Baltymai | 7,8 g | |
Druska | 0,0 g |
Kuskusas (0,8 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
|
|
Energinė vertė | 1432 kJ | |
342 kcal | ||
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 1,1 g | |
0,2 g | ||
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 70,0 g | |
0,4 g | ||
Skaidulinės medžiagos | 3,5 g | |
Baltymai | 10,2 g | |
Druska | 0,0 g |
Lęšiai (0,8 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
|
|
Energinė vertė | 1333 kJ | |
319 kcal | ||
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 1,9 g | |
0,2 g | ||
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 45,7 g | |
1,2 g | ||
Skaidulinės medžiagos | 8,9 g | |
Baltymai | 24,4 g | |
Druska | 0,03 g |
Perlinis kuskusas (0,7 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
|
|
Energinė vertė | 1500 kJ | |
360 kcal | ||
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 1,5 g | |
0,5 g | ||
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 74,0 g | |
1,5 g | ||
Skaidulinės medžiagos | 3,4 g | |
Baltymai | 12,0 g | |
Druska | 0,03 g |
Grikių kruopos (0,8 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
RVK*% 100 g |
|
Energinė vertė | 1554 kJ | 18% |
367 kcal | 18% | |
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 3,1 g | 4% |
0,6 g | 3% | |
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 69,3 g | 26% |
0,7 g | 1% | |
Skaidulinės medžiagos | 5,9 g | 24% |
Baltymai | 12,6 g | 25% |
Druska | 0,0 g | 0% |
* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)
Manų kruopos (0,8 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
RVK*% 100 g |
|
Energinė vertė | 1507 kJ | 18% |
360 kcal | 18% | |
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 1,0 g | 1% |
0,2 g | 1% | |
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 74,8 g | 29% |
0,4 g | 0,4% | |
Skaidulinės medžiagos | 2,4 g | 8% |
Baltymai | 10,3 g | 21% |
Druska | 0,0 g | 0% |
* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)
Kvietinės kruopos (0,8 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
RVK*% 100 g |
|
Energinė vertė | 1439 kJ | 17% |
340 kcal | 17% | |
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 2,0 g | 3% |
0,5 g | 2% | |
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 64,4 g | 25% |
0,1 g | 0% | |
Skaidulinės medžiagos | 11,0 g | 44% |
Baltymai | 10,7 g | 21% |
Druska | 0,1 g | 2% |
* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)
Miežių kruopos (0,8 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
RVK*% 100 g |
|
Energinė vertė | 1402 kJ | 17% |
335 kcal | 17% | |
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 1,8 g | 3% |
0,4 g | 2% | |
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 75,2 g | 29% |
0,9 g | 1% | |
Skaidulinės medžiagos | 7,2 g | 21% |
Baltymai | 9,8 g | 20% |
Druska | 0,04 g | 0,7% |
* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)
Perlinės kruopos (0,8 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
RVK*% 100 g |
|
Energinė vertė | 1349 kJ | 16% |
322 kcal | 16% | |
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 2,0 g | 3% |
0,3 g | 1,5% | |
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 63,2 g | 24% |
0,9 g | 1% | |
Skaidulinės medžiagos | 7,6 g | 25% |
Baltymai | 8,3 g | 17% |
Druska | 0,0 g | 0% |
* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)
Sorų kruopos (0,8 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
RVK*% 100 g |
|
Energinė vertė | 1494 kJ | 18% |
357 kcal | 18% | |
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 2,9 g | 4% |
0,6 п | 3% | |
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 68,8 g | 26% |
0,6 g | 1% | |
Skaidulinės medžiagos | 3,2 g | 11% |
Baltymai | 11,3 g | 23% |
Druska | 0,0 g | 0% |
* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)
Skaldyti žirniai (0,8 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
RVK*% 100 g |
|
Energinė vertė | 1265 kJ | 15% |
302 kcal | 15% | |
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 1,0 g | 1% |
0,1 g | 0,5% | |
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 48,5 g | 19% |
2,1 g | 2% | |
Skaidulinės medžiagos | 10,7 g | 43% |
Baltymai | 17,9 g | 36% |
Druska | 0,0 g | 0% |
* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)
Baltos pupelės (0,4 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g | RVK*% | |
Energinė vertė | 1400 kJ | 17% |
335 kcal | 17% | |
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 0,9 g | 1% |
0,2 g | 1% | |
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 62,8 g | 24% |
8,3 g | 9% | |
Skaidulinės medžiagos | 20,6 g | 58% |
Baltymai | 20,6 g | 41% |
Druska | 0,0 g | 0% |
* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)