Dribsniai "Skanėja" minkštoje pakuotėje
Avižų dribsniai 0,4 kg
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
RVK*% 100 g |
|
Energinė vertė | 1412 kJ | 17% |
336 kcal | 17% | |
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 6,0 g | 9% |
1.,2 g | 6% | |
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 50,0 g | 19% |
0,7 g | 1% | |
Skaidulinės medžiagos | 19,1 g | 76% |
Baltymai | 11,0 g | 22% |
Druska | 0,1 g | 1% |
* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)
Trijų grūdų dribsniai (0,4 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
RVK*% 100 g |
|
Energinė vertė | 1410 kJ | 17% |
334 kcal | 17% | |
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 2,9 g | 4% |
0,5 g | 3% | |
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 59,7 g | 23% |
0,4 g | 0% | |
Skaidulinės medžiagos | 11,9 g | 48% |
Baltymai | 11,0 g | 22% |
Druska | 0,04 g | 1% |
* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)
7 grūdų dribsniai (0,4 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
RVK*% 100 g |
|
Energinė vertė | 1360 kJ | 16% |
322 kcal | 16% | |
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 45,4 g | 8% |
0,7 g | 4% | |
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 57,2 g | 22% |
0,5 g | 1% | |
Skaidulinės medžiagos | 13,8 g | 39% |
Baltymai | 10,4 g | 2,1% |
Druska | 0,0 g | 0% |
* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)
Miežių dribsniai 0,4 kg
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
RVK*% 100 g |
|
Energinė vertė | 1403 kJ | 17% |
331 kcal | 17% | |
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 1,3 g | 2% |
0,0 g | 0% | |
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 66,3g | 26% |
0,0 g | 0% | |
Skaidulinės medžiagos | 10,0 g | 29% |
Baltymai | 10,0 g | 20% |
Druska | 0,0 g | 0% |
* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)
4 grūdų dribsnių ir 2 sėklų mišinys (0,4 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
RVK*% 100 g |
|
Energinė vertė | 1582 kJ | 19% |
377 kcal | 19% | |
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 10,7 g | 15% |
1,5 g | 7% | |
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 50,6 g | 19% |
0,5 g | 1% | |
Skaidulinės medžiagos | 14,6 g | 58% |
Baltymai | 12,3 g | 24% |
Druska | 0,04 g | 0,6% |
* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)
5 grūdų dribsnių ir 3 sėklų mišinys (0,4 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
RVK*% 100 % |
|
Energinė vertė | 1546 kJ | 18% |
368 kcal | 18% | |
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 9,9 g | 14% |
1,0 g | 5% | |
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 49,6 g | 19% |
0,8 g | 1% | |
Skaidulinės medžiagos | 13,5 g | 55% |
Baltymai | 13,3 g | 27% |
Druska | 0,04 g | 0,6% |
* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)
Kviečių dribsniai (0,4 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
RVK*% 100 g |
|
Energinė vertė | 1390 kJ | 17% |
329 kcal | 17% | |
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 1,3 g | 2% |
0,3 g | 2% | |
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 63,1 g | 24% |
0,6 g | 1% | |
Skaidulinės medžiagos | 9,2 g | 37% |
Baltymai | 11,5 g | 23% |
Druska | 0,0 g | 0% |
* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)