Dribsniai "Bistro" dėžutėse
Avižų dribsniai (2 min.) (0,5 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
RVK*% 100 g |
|
Energinė vertė | 1549 kJ | 18% |
368 kcal | 18% | |
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 7,0 g | 10% |
1,2 g | 6% | |
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 58,7 g | 23% |
0,7 g | 1% | |
Skaidulinės medžiagos | 10,0 g | 40% |
Baltymai | 12,5 g | 25% |
Druska | 0,0 g | 0 % |
* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)
Avižų dribsniai su linų sėmenimis (3 min.) (0,5 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
RVK*% 100 g |
|
Energinė vertė | 1786 kJ | 21% |
425 kcal | 21% | |
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 10,2 g | 15% |
1,5 g | 7% | |
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 63,6 g | 24% |
1,3 g | 1,5% | |
Skaidulinės medžiagos | 10,8 g | 43% |
Baltymai | 14,3 g | 28% |
Druska | 0,02 g | 0,4% |
* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)
Ryžių dribsniai (5 min.) (0,5 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
RVK*% 100 g |
|
Energinė vertė | 1515 kJ | 18% |
357 kcal | 18% | |
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 0,7 g | 1% |
0,2 g | 1% | |
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 79,9 g | 31% |
0,1 g | 0% | |
Skaidulinės medžiagos | 51,3 g | 5% |
Baltymai | 7,1 g | 14% |
Druska | 0,0 g | 0% |
* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)
Grikių dribsniai (3 min.) (0,5 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
RVK*% 100 g |
|
Energinė vertė | 1450 kJ | 17% |
346 kcal | 17% | |
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 2,7 g | 4% |
0,6 g | 3% | |
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 74,9 g | 29% |
0,7 g | 1% | |
Skaidulinės medžiagos | 8,9 g | 36% |
Baltymai | 10,7 g | 21% |
Druska | 0,0 g | 0% |
* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)
Avižų ir ryžių dribsniai (3 min.) (0,5 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
RVK*% 100 g |
|
Energinė vertė | 1625 kJ | 19% |
385 kcal | 19% | |
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 4,1 g | 6% |
0,8 g | 4% | |
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 71,8 g | 27% |
1,1 g | 1% | |
Skaidulinės medžiagos | 8,9 g | 36% |
Baltymai | 10,7 g | 21% |
Druska | 0 g | 0% |
* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)
5 grūdų dribsniai (3 min.) (0,5 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
RVK*% 100 g |
|
Energinė vertė | 1295 kJ | 15% |
306 kcal | 15% | |
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 2,4 g | 3% |
0,4 g | 2% | |
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 60,7g | 23% |
0,3 g | 0,4% | |
Skaidulinės medžiagos | 12,3 g | 35% |
Baltymai | 8,9 g | 20% |
Druska | 0,02 g | 0,4 % |
* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)
Sorų kruopų dribsniai (3 min.) (0,5 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė (nepateikti duomenys tikslinami)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
RVK*% 100 g |
|
Energinė vertė | 1582 kJ | 19% |
378 kcal | 19% | |
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 4,2 g | 6% |
0,7 g | 4% | |
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 74,8 g | 29% |
0,0 g | 0% | |
Skaidulinės medžiagos | 8,5 g | 35% |
Baltymai | 11,1 g | 23 |
Druska | 0,01 g | 1% |
* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)