"Buon Gusto" mišiniai, kruopos ir ankštiniai minkštoje ir kt. pakuotėje. Košės indeliuose
Basmati ryžiai (0,5 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
|
|
Energinė vertė | 1517 kJ | |
358 kcal | ||
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 0,8 g | |
0,2 g | ||
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 77,9 g | |
1,0 g | ||
Skaidulinės medžiagos | 3,0 g | |
Baltymai | 8,2 g | |
Druska | 0,0 g |
Risotto ryžiai (0,5 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
|
|
Energinė vertė | 1546 kJ | |
365 kcal | ||
Riebalai, | 1,4 g | |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 0,11 g | |
Angliavandeniai, | 79,8 g | |
iš kurių cukrų | 0,2 g | |
Skaidulinės medžiagos | 2,8 g | |
Baltymai | 6,8 g | |
Druska | 0 g |
Sushi ryžiai (0,5 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
|
|
Energinė vertė | 1549 kJ | |
365 kcal | ||
Riebalai, | 2,9 g | |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 0,0 g | |
Angliavandeniai, | 76,1 g | |
iš kurių cukrų | 1,0 g | |
Skaidulinės medžiagos | 4,9 g | |
Baltymai | 7,5 g | |
Druska | 0,0 g |
Raudonieji ryžiai (0,5 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
|
|
Energinė vertė | 1590 kJ | |
375 kcal | ||
Riebalai, | 2,4 g | |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 0,2 g | |
Angliavandeniai, | 80,0 g | |
iš kurių cukrų | 0,3 g | |
Skaidulinės medžiagos | 3,4 g | |
Baltymai | 6,7 g | |
Druska | 0,0 g |
Juodieji ryžiai (0,5 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
|
|
Energinė vertė | 1529 kJ | |
360 kcal | ||
Riebalai, | 2,9 g | |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 0,0 g | |
Angliavandeniai, | 76,1 g | |
iš kurių cukrų | 1,0 g | |
Skaidulinės medžiagos | 4,9 g | |
Baltymai | 7,5 g | |
Druska | 0,0 g |
Basmati ryžių ir raudonųjų lęšių mišinys (0,35 kg)
Vidutinė maistinė bei energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
|
|
Energinė vertė | 1468 kJ | |
347 kcal | ||
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 0,9 g | |
0,2 g | ||
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 71,5 g | |
1,3 g | ||
Skaidulinės medžiagos | 3,4 g | |
Baltymai | 11,5 g | |
Druska | 0,02 g |
Itališkos sriubos mišinys (0,35 kg)
Vidutinė maistinė bei energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
|
|
Energinė vertė | 1520 kJ | |
360 kcal | ||
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 1,4 g | |
0,3 g | ||
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 59,7 g | |
2,5 g | ||
Skaidulinės medžiagos | 14,8 g | |
Baltymai | 19,7 g | |
Druska | 0,0 g |
Mišinys trintai sriubai (0,35 kg)
Vidutinė maistinė bei energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
|
|
Energinė vertė | 1369 kJ | |
324 kcal | ||
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 1,3 g | |
0,1 g | ||
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 50,3 g | |
3,2 g | ||
Skaidulinės medžiagos | 11,9 g | |
Baltymai | 21,8 g | |
Druska | 0,08 g |
Sotusis kruopų mišinys (0,35 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
|
|
Energinė vertė | 1452 kJ | |
344 kcal | ||
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 2,3 g | |
0,4 g | ||
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 58,5 g | |
2,1 g | ||
Skaidulinės medžiagos | 11,1 g | |
Baltymai | 16,3 g | |
Druska | 0,0 g |
Margasis ankštinių mišinys (0,35 kg)
Vidutinė maistinė bei energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
|
|
Energinė vertė | 1566 kJ | |
371 kcal | ||
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 1,6 g | |
0,2 g | ||
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 59,4 g | |
4,6 g | ||
Skaidulinės medžiagos | 16,7 g | |
Baltymai | 21,5 g | |
Druska | 0,0 g |
Trijų grūdų ryžiai (0,35 kg)
Vidutinė maistinė bei energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
|
|
Energinė vertė | 1563 kJ | |
369 kcal | ||
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 2,4 g | |
0,7 g | ||
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 76,7 g | |
0,9 g | ||
Skaidulinės medžiagos | 12,0 g | |
Baltymai | 16,2 g | |
Druska | 0,04 g |
Juodieji ryžiai (0,35 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
|
|
Energinė vertė | 1529 kJ | |
360 kcal | ||
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 2,9 g | |
0,0 g | ||
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 76,1 g | |
0,0 g | ||
Skaidulinės medžiagos | 4,9 g | |
Baltymai | 7,5 g | |
Druska | 0,0 g |
Žalieji skaldyti žirniai (0,35 kg)
Vidutinė maistinė bei energinė vertės
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
|
|
Energinė vertė | 1450 kJ | |
352 kcal | ||
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 1,2 g | |
0,2 g | ||
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 63,7 g | |
8,0 g | ||
Skaidulinės medžiagos | 25,5 g | |
Baltymai | 23,8 g | |
Druska | 0,04 g |
Spindulinės pupuolės (0,35 kg)
Vidutinė maistinė bei energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
|
|
Energinė vertė | 1645 kJ | |
389 kcal | ||
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 1,2 g | |
0,3 g | ||
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 62,6 g | |
6,6 g | ||
Skaidulinės medžiagos | 16,3 g | |
Baltymai | 23,9 g | |
Druska | 0,04 g |
Lęšiai geltonieji (0,35 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
|
|
Energinė vertė | 1133 kJ | |
319 kcal | ||
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 1,9 g | |
0,2 g | ||
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 45,7 g | |
1,2 g | ||
Skaidulinės medžiagos | 8,9 g | |
Baltymai | 24,4 g | |
Druska | 0,0 g |
Juodieji lęšiai (0,35 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
|
|
Energinė vertė | 1585 kJ | |
374 kcal | ||
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 1,1 g | |
0,2 g | ||
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 60,1 g | |
2,0 g | ||
Skaidulinės medžiagos | 10,7 g | |
Baltymai | 25,8 g | |
Druska | 0,0 g |
Lęšiai raudonieji (0,35 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
|
|
Energinė vertė | 1271 kJ |
|
304 kcal | ||
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 1,3 g | |
0,0 g | ||
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 45,8 g | |
2,4 g | ||
Skaidulinės medžiagos | 4,9 g | |
Baltymai | 23,8 g | |
Druska | 0,1 g |
Lęšiai raudonieji (0,6 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
|
|
Energinė vertė | 1133 kJ | |
319 kcal | ||
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 1,9 g | |
0,2 g | ||
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 45,7 g | |
1,2 g | ||
Skaidulinės medžiagos | 8,9 g | |
Baltymai | 24,4 g | |
Druska | 0,0 g |
Lęšiai prancūziški žalieji (0,35 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
|
|
Energinė vertė | 1739 kJ |
|
413 kcal | ||
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 1,0 g | |
0,0 g | ||
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 96,0 g | |
2,0 g | ||
Skaidulinės medžiagos | 30,0 g | |
Baltymai | 26,0 g | |
Druska | 0,0 g |
Bulguras (0,35 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
|
|
Energinė vertė | 1648 kJ | |
390 kcal | ||
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 1,3 g |
|
0,2 g | ||
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 75,9 g | |
0,4 g | ||
Skaidulinės medžiagos | 12,5 g | |
Baltymai | 2,3 g | |
Druska | 0,1 g |
Japoninės pupuolės "Adzuki" (0,35 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
|
|
Energinė vertė | 1223 kJ | |
292 kcal | ||
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 0,5 g | |
0,02 g | ||
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 45,7 g | |
1,0 g | ||
Skaidulinės medžiagos | 11,1 g | |
Baltymai | 19,9 g | |
Druska | 0,0 g |
Bolivinė balanda (Quinoa) (0,35 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
|
|
Energinė vertė | 1492 kJ |
|
357 kcal | ||
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 6,1 g | |
0,7 g | ||
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 57,2 g | |
4,9 g | ||
Skaidulinės medžiagos | 7,0 g | |
Baltymai | 14,1 g | |
Druska | 0,0 g |
Bolivinė balanda (Quinoa) (0,6 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
|
|
Energinė vertė | 1492 kJ |
|
357 kcal | ||
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 6,1 g | |
0,7 g | ||
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 57,2 g | |
4,9 g | ||
Skaidulinės medžiagos | 7,0 g | |
Baltymai | 14,1 g | |
Druska | 0,0 g |
Bolivinė balanda juodoji (0,35 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
|
|
Energinė vertė | 1492 kJ |
|
357 kcal | ||
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 6,1 g | |
0,7 g | ||
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 57,2 g | |
4,9 g | ||
Skaidulinės medžiagos | 7,0 g | |
Baltymai | 14,1 g | |
Druska | 0,0 g |
Bolivinė balanda raudonoji (0,35 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
|
|
Energinė vertė | 1612 kJ |
|
382 kcal | ||
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 6,1 g | |
0,7 g | ||
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 64,2 g | |
0,01 g | ||
Skaidulinės medžiagos | 7,0 g | |
Baltymai | 14,1 g | |
Druska | 0,0 g |
Juodosios pupelės (0,35 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
|
|
Energinė vertė | 1478 kJ | |
341 kcal | ||
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 1,42 g | |
0,3 g | ||
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 62,3 g | |
2,1 g | ||
Skaidulinės medžiagos | 15,5 g | |
Baltymai | 21,6 g | |
Druska | 0,0 g |
Ispaninio šalavijo (Chia) sėklos (0,35 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
|
|
Energinė vertė | 2406 kJ |
|
579 kcal | ||
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 30,7 g | |
3,3 g | ||
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 42,1 g | |
nenustatyta | ||
Skaidulinės medžiagos | 34,4 g | |
Baltymai | 16,5 g | |
Druska | 0,0 g |
Sojų pupelės (0,35 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
|
|
Energinė vertė | 1659 kJ | |
397 kcal | ||
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 17,7 g | |
2,7 g | ||
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 15,8 g | |
5,5 g | ||
Skaidulinės medžiagos | 15,7 g | |
Baltymai | 35,9 g | |
Druska | 0,04 g |
Perlinis kuskusas (0,25 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
|
|
Energinė vertė | 1500 kJ |
|
360 kcal | ||
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 1,5 g | |
0,5 g | ||
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 74,0 g | |
1,5 g | ||
Skaidulinės medžiagos | 3,4 g | |
Baltymai | 12,0 g | |
Druska | 0,03 g |
Perlinis kuskusas (0,5 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
|
|
Energinė vertė | 1500 kJ |
|
360 kcal | ||
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 1,5 g | |
0,5 g | ||
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 74,0 g | |
1,5 g | ||
Skaidulinės medžiagos | 3,4 g | |
Baltymai | 12,0 g | |
Druska | 0,03 g |
Burnočio sėklos (Amarantas) 0,35 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
|
|
Energinė vertė | 1652 kJ |
|
392 kcal | ||
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 6,7 g | |
1,5 g | ||
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 65,3 g | |
1,7 g | ||
Skaidulinės medžiagos | 6,7 g | |
Baltymai | 13,6 g | |
Druska | 0,0 g |
Avinžirniai (0,35 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
|
|
Energinė vertė | 1580 kJ | |
378 kcal | ||
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 6,0 g | |
0,6 g | ||
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 65,9 g | |
10,7 g | ||
Skaidulinės medžiagos | 12,2 g | |
Baltymai | 20,5 g | |
Druska | 0,1 g |
Bolivinių balandų mišinys (0,35 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
|
|
Energinė vertė | 1536 kJ | |
354 kcal | ||
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 6,1 g | |
0,7 g | ||
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 59,7g | |
3,2 g | ||
Skaidulinės medžiagos | 7,0 g | |
Baltymai | 14,1 g | |
Druska | 0,01 g |
Bolivinių balandų sriuba (0,17 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
|
|
Energinė vertė | 1418 kJ | |
338 kcal | ||
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 3,6 g | |
0,4 g | ||
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 57,0 g | |
6,2 g | ||
Skaidulinės medžiagos | 7,2 g | |
Baltymai | 14,9 g | |
Druska | 0,11 g |
Lęšių kruopainis (0,18 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
|
|
Energinė vertė | 1418 kJ | |
335 kcal | ||
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 2,4 g | |
0,4 g | ||
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 59,0 g | |
1,7 g | ||
Skaidulinės medžiagos | 5,3 g | |
Baltymai | 16,7 g | |
Druska | 0,01 g |
Geltonųjų lęšių miltai (0,5 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
|
|
Energinė vertė | 1333 kJ | |
319 kcal | ||
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 1,9 g | |
0,2 g | ||
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 45,7 g | |
1,2 g | ||
Skaidulinės medžiagos | 8,9 g | |
Baltymai | 24,4 g | |
Druska | 0,03 g |
Avinžirnių miltai (0,5 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
|
|
Energinė vertė | 1698 kJ | |
403 kcal | ||
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 6,7 g | |
0,69 g | ||
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 57,8 g | |
10,8 g | ||
Skaidulinės medžiagos | 10,8 g | |
Baltymai | 22,4 g | |
Druska | 0,2 g |
Indiška žirnelių sriuba (0,17 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
|
|
Energinė vertė | 1197 kJ |
|
284 kcal | ||
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 2,2 g | |
0,2 g | ||
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 37,0 g | |
3,9 g | ||
Skaidulinės medžiagos | 15,9 g | |
Baltymai | 21,1 g | |
Druska | 0,0 4g |
Itališka lęšių sriuba (0,17 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
|
|
Energinė vertė | 1248 kJ |
|
295 kcal | ||
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 1,3 g | |
0,1 g | ||
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 43,0 g | |
2,0 g | ||
Skaidulinės medžiagos | 9,1 g | |
Baltymai | 23,3 g | |
Druska | 0,1 g |
Trijų spalvų perlinis kuskusas (0,25 kg)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
|
|
Energinė vertė | 1557 kJ | |
367 kcal | ||
Riebalai, | 1,0 g | |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 0,0 g | |
Angliavandeniai, | 77,0 g | |
iš kurių cukrų | 4,0 g | |
Skaidulinės medžiagos | 3,0 g | |
Baltymai | 11,0 g | |
Druska | 0,05 g |
Spragintos bolivinės balandos sėklos (60 g)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
|
|
Energinė vertė | 1561 kJ | |
369 kcal | ||
Riebalai, | 4,1 g | |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 0,5 g | |
Angliavandeniai, | 71,0 g | |
iš kurių cukrų | 1,7 g | |
Skaidulinės medžiagos | 5,9 g | |
Baltymai | 9,1 g | |
Druska | 0 g |
Spragintos burnočio sėklos (Amarantas) (60 g)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
|
|
Energinė vertė | 1564 kJ | |
307 kcal | ||
Riebalai, | 4,3 g | |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 0,8 g | |
Angliavandeniai, | 70,0 g | |
iš kurių cukrų | 2,1 g | |
Skaidulinės medžiagos | 8,1 g | |
Baltymai | 8,8 g | |
Druska | 0 g |
Spragintos sorų kruopos (50 g)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
|
|
Energinė vertė | 1498 kJ | |
354 kcal | ||
Riebalai, | 3,1 g | |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 0,5 g | |
Angliavandeniai, | 68,0 g | |
iš kurių cukrų | 1,1 g | |
Skaidulinės medžiagos | 2,9 g | |
Baltymai | 12,0 g | |
Druska | 0 g |
Avižinė košė su su alyvuogėmis ir paprika, indelyje (60 g)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
RVK*% 100 g |
|
Energinė vertė | 1521 kJ | 18% |
361 kcal | 18% | |
Riebalai, | 7,6 g | 11% |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 1,24 g | 6% |
Angliavandeniai, | 56 g | 22% |
iš kurių cukrų | 0,8 g | 1% |
Skaidulinės medžiagos | 10,3 g | 41% |
Baltymai | 12 g | 24% |
Druska | 1,5 g | 25% |
*Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400kJ/2000 kcal)
Avižinė košė su baravykais, indelyje (60 g)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
RVK*% 100 g |
|
Energinė vertė | 1455 kJ | 17% |
345 kcal | 17% | |
Riebalai, | 6,5 g | 9% |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 1,12 g | 6% |
Angliavandeniai, | 55 g | 21% |
iš kurių cukrų | 0,7 g | 1% |
Skaidulinės medžiagos | 9,4 g | 38% |
Baltymai | 12 g | 24% |
Druska | 2,47 g | 41% |
* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400kJ/2000 kcal)
Avižinė košė su pomidorais ir Mozarella sūriu, indelyje (60 g)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
RVK*% 100 g |
|
Energinė vertė | 1447 kJ | 17% |
344 kcal | 17% | |
Riebalai, | 6,8 g | 10% |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 1,37 g | 7% |
Angliavandeniai, | 54 g | 21% |
iš kurių cukrų | 0,7 g | 1% |
Skaidulinės medžiagos | 9,2 g | 37% |
Baltymai | 12 g | 24% |
Druska | 1,6 g | 28% |
* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400kJ/2000 kcal)
Avižinė košė su avietėmis, indelyje (60 g)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
|
|
Energinė vertė | 1561 kJ | |
370 kcal | ||
Riebalai, | 6,0 g | |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 1,0 g | |
Angliavandeniai, | 64 g | |
iš kurių cukrų | 15,4 g | |
Skaidulinės medžiagos | 9,1 g | |
Baltymai | 11 g | |
Druska | 0,91 g | |
Avižinė košė su miško uogomis, indelyje (60 g)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
|
|
Energinė vertė | 1547 kJ | |
367 kcal | ||
Riebalai, | 6,0 g | |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 1,0 g | |
Angliavandeniai, | 63 g | |
iš kurių cukrų | 14,3 g | |
Skaidulinės medžiagos | 9,2 g | |
Baltymai | 11 g | |
Druska | 0,91 g | |
Avižinė košė su obuoliais ir mėlynėmis, indelyje (60 g)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
|
|
Energinė vertė | 1523 kJ | |
361 kcal | ||
Riebalai, | 5,7 g | |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 1,0 g | |
Angliavandeniai, | 63 g | |
iš kurių cukrų | 16,8 g | |
Skaidulinės medžiagos | 8,7 g | |
Baltymai | 10 g | |
Druska | 0,9 g | |