Prekių ženklai
Energija. Tobulėjimas
  • LT
  • EN
  • RU
  • Apie mus
  • Paslaugos
  • Partneriai
  • Kontaktai
  • Susisiekime
  • Tai įdomu
  • Grūdai-sveikatos šaltinis
Facebook

Prekių ženklai

  • Skanėja
  • Happy family
  • Bistro
  • Quick & Tasty
  • Buon Gusto
    • "Buon Gusto" mišiniai, kruopos ir ankštiniai minkštoje ir kt. pakuotėje. Košės indeliuose

"Buon Gusto" mišiniai, kruopos ir ankštiniai minkštoje ir kt. pakuotėje. Košės indeliuose

Spausdinti

Basmati ryžiai (0,5 kg)

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g  

 

Energinė vertė 1517 kJ  
358 kcal  
Riebalai,                                 iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,8 g  
0,2 g  
Angliavandeniai,                       iš kurių cukrų 77,9 g  
1,0 g  
Skaidulinės medžiagos 3,0 g  
Baltymai 8,2 g  
Druska 0,0 g  

Risotto ryžiai (0,5 kg)

Vidutinė maistinė ir energinė vertė

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g  

 

Energinė vertė 1546 kJ  
365 kcal  
Riebalai, 1,4 g  
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,11 g   
Angliavandeniai, 79,8 g  
iš kurių cukrų 0,2 g  
Skaidulinės medžiagos 2,8 g   
Baltymai 6,8 g  
Druska 0 g   

Sushi ryžiai (0,5 kg)

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g  

 

Energinė vertė 1549 kJ  
365 kcal  
Riebalai, 2,9 g  
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,0 g   
Angliavandeniai, 76,1 g  
iš kurių cukrų 1,0 g  
Skaidulinės medžiagos 4,9 g   
Baltymai 7,5 g  
Druska 0,0 g   

Raudonieji ryžiai (0,5 kg)

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g  

 

Energinė vertė 1590 kJ  
375 kcal  
Riebalai, 2,4 g  
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,2 g  
Angliavandeniai, 80,0 g   
iš kurių cukrų 0,3 g  
Skaidulinės medžiagos 3,4 g  
Baltymai 6,7 g  
Druska 0,0 g  

Juodieji ryžiai (0,5 kg)

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g  

 

Energinė vertė 1529 kJ  
360 kcal  
Riebalai, 2,9 g  
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,0 g  
Angliavandeniai, 76,1 g   
iš kurių cukrų 1,0 g  
Skaidulinės medžiagos 4,9 g  
Baltymai 7,5 g  
Druska 0,0 g  

Basmati ryžių ir raudonųjų lęšių mišinys (0,35 kg)

Vidutinė maistinė bei energinė vertė 

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g  

 

Energinė vertė 1468 kJ  
347 kcal  
Riebalai,                                  iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,9 g  
0,2 g  
Angliavandeniai,                        iš kurių cukrų 71,5 g  
1,3 g  
Skaidulinės medžiagos 3,4 g  
Baltymai 11,5 g  
Druska 0,02 g  

Itališkos sriubos mišinys (0,35 kg)

Vidutinė maistinė bei energinė vertė 

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g  

 

Energinė vertė 1520 kJ  
360 kcal  
Riebalai,                                  iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,4 g  
0,3 g  
Angliavandeniai,                        iš kurių cukrų 59,7 g  
2,5 g  
Skaidulinės medžiagos 14,8 g  
Baltymai 19,7 g  
Druska 0,0 g  

Mišinys trintai sriubai (0,35 kg)

Vidutinė maistinė bei energinė vertė

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g  

 

Energinė vertė 1369 kJ  
324 kcal  
Riebalai,                                  iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,3 g  
0,1 g  
Angliavandeniai,                        iš kurių cukrų 50,3 g  
3,2 g  
Skaidulinės medžiagos 11,9 g  
Baltymai 21,8 g  
Druska 0,08 g  

Sotusis kruopų mišinys (0,35 kg)

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g  

 

Energinė vertė 1452 kJ  
344 kcal  
Riebalai,                                  iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 2,3 g  
0,4 g   
Angliavandeniai,                        iš kurių cukrų 58,5 g  
2,1 g   
Skaidulinės medžiagos 11,1 g   
Baltymai 16,3 g  
Druska 0,0 g   

Margasis ankštinių mišinys (0,35 kg)

Vidutinė maistinė bei energinė vertė 

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g  

 

Energinė vertė 1566 kJ  
371 kcal  
Riebalai,                                  iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,6 g  
0,2 g  
Angliavandeniai,                        iš kurių cukrų 59,4 g  
4,6 g   
Skaidulinės medžiagos 16,7 g   
Baltymai 21,5 g  
Druska 0,0 g   

Trijų grūdų ryžiai (0,35 kg)

Vidutinė maistinė bei energinė vertė 

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g  

 

Energinė vertė 1563 kJ  
369 kcal  
Riebalai,                                  iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 2,4 g  
0,7 g  
Angliavandeniai,                        iš kurių cukrų 76,7 g  
0,9 g   
Skaidulinės medžiagos 12,0 g   
Baltymai 16,2 g  
Druska 0,04 g  

Juodieji ryžiai (0,35 kg)

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g  

 

Energinė vertė 1529 kJ  
360 kcal  
Riebalai,                                  iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 2,9 g  
0,0 g  
Angliavandeniai,                        iš kurių cukrų 76,1 g  
0,0 g  
Skaidulinės medžiagos 4,9 g  
Baltymai 7,5 g  
Druska 0,0 g  

Žalieji skaldyti žirniai (0,35 kg)

Vidutinė maistinė bei energinė vertės 

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g  

 

Energinė vertė 1450 kJ  
352 kcal  
Riebalai,                                  iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,2 g  
0,2 g   
Angliavandeniai,                        iš kurių cukrų 63,7 g  
8,0 g   
Skaidulinės medžiagos 25,5 g   
Baltymai 23,8 g  
Druska 0,04 g   

Spindulinės pupuolės (0,35 kg)

Vidutinė maistinė bei energinė vertė 

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g  

 

Energinė vertė 1645 kJ  
389 kcal  
Riebalai,                                  iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,2 g  
0,3 g  
Angliavandeniai,                        iš kurių cukrų 62,6 g  
6,6 g  
Skaidulinės medžiagos 16,3 g   
Baltymai 23,9 g  
Druska 0,04 g   

Lęšiai geltonieji (0,35 kg)

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g  

 

Energinė vertė 1133 kJ  
319 kcal  
Riebalai,                                  iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,9 g  
0,2 g  
Angliavandeniai,                        iš kurių cukrų 45,7 g  
1,2 g  
Skaidulinės medžiagos 8,9 g  
Baltymai 24,4 g  
Druska 0,0 g  

Juodieji lęšiai (0,35 kg)

Vidutinė maistinė ir energinė vertė

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g  

 

Energinė vertė 1585 kJ  
374 kcal  
Riebalai,                                  iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,1 g  
0,2 g  
Angliavandeniai,                        iš kurių cukrų 60,1 g  
2,0 g  
Skaidulinės medžiagos 10,7 g  
Baltymai 25,8 g  
Druska 0,0 g  

Lęšiai raudonieji (0,35 kg)

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g  

 

Energinė vertė 1271 kJ

 

304 kcal  
Riebalai,                                  iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,3 g  
0,0 g  
Angliavandeniai,                        iš kurių cukrų 45,8 g  
2,4 g  
Skaidulinės medžiagos 4,9 g  
Baltymai 23,8 g  
Druska 0,1 g  

Lęšiai raudonieji (0,6 kg)

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g  

 

Energinė vertė 1133 kJ  
319 kcal  
Riebalai,                                  iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,9 g  
0,2 g  
Angliavandeniai,                        iš kurių cukrų 45,7 g  
1,2 g  
Skaidulinės medžiagos 8,9 g  
Baltymai 24,4 g  
Druska 0,0 g  

Lęšiai prancūziški žalieji (0,35 kg)

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g  

 

Energinė vertė 1739 kJ

 

413 kcal  
Riebalai,                                  iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,0 g  
0,0 g  
Angliavandeniai,                        iš kurių cukrų 96,0 g  
2,0 g  
Skaidulinės medžiagos 30,0 g  
Baltymai 26,0 g  
Druska 0,0 g  

Bulguras (0,35 kg)

Vidutinė maistinė ir energinė vertė

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g  

 

Energinė vertė 1648 kJ  
390 kcal  
Riebalai,                                  iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,3 g

 

0,2 g  
Angliavandeniai,                        iš kurių cukrų 75,9 g  
0,4 g  
Skaidulinės medžiagos 12,5 g  
Baltymai 2,3 g  
Druska 0,1 g  

Japoninės pupuolės "Adzuki" (0,35 kg)

Vidutinė maistinė ir energinė vertė

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g  

 

Energinė vertė 1223 kJ  
292 kcal  
Riebalai,                                  iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,5 g  
0,02 g  
Angliavandeniai,                        iš kurių cukrų 45,7 g  
1,0 g  
Skaidulinės medžiagos 11,1 g  
Baltymai 19,9 g  
Druska 0,0 g  

Bolivinė balanda (Quinoa) (0,35 kg)

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g  

 

Energinė vertė 1492 kJ

 

357 kcal  
Riebalai,                                  iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 6,1 g  
0,7 g  
Angliavandeniai,                        iš kurių cukrų 57,2 g  
4,9 g  
Skaidulinės medžiagos 7,0 g  
Baltymai 14,1 g  
Druska 0,0 g  

Bolivinė balanda (Quinoa) (0,6 kg)

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g  

 

Energinė vertė 1492 kJ

 

357 kcal  
Riebalai,                                  iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 6,1 g  
0,7 g  
Angliavandeniai,                        iš kurių cukrų 57,2 g  
4,9 g  
Skaidulinės medžiagos 7,0 g  
Baltymai 14,1 g  
Druska 0,0 g  

Bolivinė balanda juodoji (0,35 kg)

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g  

 

Energinė vertė 1492 kJ

 

357 kcal  
Riebalai,                                  iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 6,1 g  
0,7 g  
Angliavandeniai,                        iš kurių cukrų 57,2 g  
4,9 g  
Skaidulinės medžiagos 7,0 g  
Baltymai 14,1 g  
Druska 0,0 g  

Bolivinė balanda raudonoji (0,35 kg)

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g  

 

Energinė vertė 1612 kJ

 

382 kcal  
Riebalai,                                  iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 6,1 g  
0,7 g  
Angliavandeniai,                        iš kurių cukrų 64,2 g  
0,01 g  
Skaidulinės medžiagos 7,0 g  
Baltymai 14,1 g  
Druska 0,0 g  

Juodosios pupelės (0,35 kg)

Vidutinė maistinė ir energinė vertė

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g  

 

Energinė vertė 1478 kJ  
341 kcal  
Riebalai,                                  iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,42 g  
0,3 g  
Angliavandeniai,                        iš kurių cukrų 62,3 g  
2,1 g  
Skaidulinės medžiagos 15,5 g  
Baltymai 21,6 g  
Druska 0,0 g  

Ispaninio šalavijo (Chia) sėklos (0,35 kg)

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g  

 

Energinė vertė 2406 kJ

 

579 kcal  
Riebalai,                                  iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 30,7 g  
3,3 g  
Angliavandeniai,                        iš kurių cukrų 42,1 g  
nenustatyta  
Skaidulinės medžiagos 34,4 g  
Baltymai 16,5 g  
Druska 0,0 g  

 

 


Sojų pupelės (0,35 kg)

Vidutinė maistinė ir energinė vertė

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g  

 

Energinė vertė 1659 kJ  
397 kcal  
Riebalai,                                  iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 17,7 g  
2,7 g  
Angliavandeniai,                        iš kurių cukrų 15,8 g  
5,5 g  
Skaidulinės medžiagos 15,7 g  
Baltymai 35,9 g  
Druska 0,04 g  

Perlinis kuskusas (0,25 kg)

Vidutinė maistinė ir energinė vertė

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g  

 

Energinė vertė 1500 kJ

 

360 kcal  
Riebalai,                                  iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,5 g  
0,5 g  
Angliavandeniai,                        iš kurių cukrų 74,0 g  
1,5 g  
Skaidulinės medžiagos 3,4 g  
Baltymai 12,0 g  
Druska 0,03 g  

Perlinis kuskusas (0,5 kg)

Vidutinė maistinė ir energinė vertė

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g  

 

Energinė vertė 1500 kJ

 

360 kcal  
Riebalai,                                  iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,5 g  
0,5 g  
Angliavandeniai,                        iš kurių cukrų 74,0 g  
1,5 g  
Skaidulinės medžiagos 3,4 g  
Baltymai 12,0 g  
Druska 0,03 g  

Burnočio sėklos (Amarantas) 0,35 kg)

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g  

 

Energinė vertė 1652 kJ

 

392 kcal  
Riebalai,                                  iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 6,7 g  
1,5 g  
Angliavandeniai,                        iš kurių cukrų 65,3 g  
1,7 g  
Skaidulinės medžiagos 6,7 g  
Baltymai 13,6 g  
Druska 0,0 g  

Avinžirniai (0,35 kg)

Vidutinė maistinė ir energinė vertė

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g  

 

Energinė vertė 1580 kJ  
378 kcal  
Riebalai,                                  iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 6,0 g  
0,6 g  
Angliavandeniai,                        iš kurių cukrų 65,9 g  
10,7 g   
Skaidulinės medžiagos 12,2 g   
Baltymai 20,5 g  
Druska 0,1 g   

Bolivinių balandų mišinys (0,35 kg)

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g  

 

Energinė vertė 1536 kJ  
354 kcal  
Riebalai,                                  iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 6,1 g  
0,7 g  
Angliavandeniai,                        iš kurių cukrų 59,7g  
3,2 g  
Skaidulinės medžiagos 7,0 g  
Baltymai 14,1 g  
Druska 0,01 g  

Bolivinių balandų sriuba (0,17 kg)

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g  

 

Energinė vertė 1418 kJ  
338 kcal  
Riebalai,                                  iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 3,6 g  
0,4 g  
Angliavandeniai,                        iš kurių cukrų 57,0 g  
6,2 g   
Skaidulinės medžiagos 7,2 g  
Baltymai 14,9 g  
Druska 0,11 g  

Lęšių kruopainis (0,18 kg)

Vidutinė maistinė ir energinė vertė

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g  

 

Energinė vertė 1418 kJ  
335 kcal  
Riebalai,                                  iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 2,4 g  
0,4 g  
Angliavandeniai,                        iš kurių cukrų 59,0 g  
1,7 g  
Skaidulinės medžiagos 5,3 g  
Baltymai 16,7 g  
Druska 0,01 g  

Geltonųjų lęšių miltai (0,5 kg)

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g  

 

Energinė vertė 1333 kJ  
319 kcal  
Riebalai,                                  iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,9 g  
0,2 g  
Angliavandeniai,                        iš kurių cukrų 45,7 g  
1,2 g  
Skaidulinės medžiagos 8,9 g  
Baltymai 24,4 g  
Druska 0,03 g  

Avinžirnių miltai (0,5 kg)

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g  

 

Energinė vertė 1698 kJ  
403 kcal  
Riebalai,                                  iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 6,7 g  
0,69 g  
Angliavandeniai,                        iš kurių cukrų 57,8 g  
10,8 g  
Skaidulinės medžiagos 10,8 g  
Baltymai 22,4 g  
Druska 0,2 g  

Indiška žirnelių sriuba (0,17 kg)

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g  

 

Energinė vertė 1197 kJ

 

284 kcal  
Riebalai,                                  iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 2,2 g  
0,2 g  
Angliavandeniai,                        iš kurių cukrų 37,0 g  
3,9 g  
Skaidulinės medžiagos 15,9 g  
Baltymai 21,1 g  
Druska 0,0 4g  

Itališka lęšių sriuba (0,17 kg)

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g  

 

Energinė vertė 1248 kJ

 

295 kcal  
Riebalai,                                  iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,3 g  
0,1 g  
Angliavandeniai,                        iš kurių cukrų 43,0 g  
2,0 g  
Skaidulinės medžiagos 9,1 g  
Baltymai 23,3 g  
Druska 0,1 g  

Trijų spalvų perlinis kuskusas (0,25 kg)

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g  

 

Energinė vertė 1557 kJ  
367 kcal  
Riebalai, 1,0 g  
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,0 g   
Angliavandeniai, 77,0 g  
iš kurių cukrų 4,0 g   
Skaidulinės medžiagos 3,0 g   
Baltymai 11,0 g  
Druska 0,05 g  

Spragintos bolivinės balandos sėklos (60 g)

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g  

 

Energinė vertė 1561 kJ  
369 kcal  
Riebalai, 4,1 g  
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,5 g   
Angliavandeniai, 71,0 g  
iš kurių cukrų 1,7 g   
Skaidulinės medžiagos 5,9 g   
Baltymai 9,1 g  
Druska 0 g  

Spragintos burnočio sėklos (Amarantas) (60 g)

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g  

 

Energinė vertė 1564 kJ  
307 kcal  
Riebalai, 4,3 g  
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,8 g   
Angliavandeniai, 70,0 g  
iš kurių cukrų 2,1 g   
Skaidulinės medžiagos 8,1 g   
Baltymai 8,8 g  
Druska 0 g  

Spragintos sorų kruopos (50 g)

Vidutinė maistinė ir energinė vertė

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g  

 

Energinė vertė 1498 kJ  
354 kcal  
Riebalai, 3,1 g  
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,5 g   
Angliavandeniai, 68,0 g  
iš kurių cukrų 1,1 g   
Skaidulinės medžiagos 2,9 g   
Baltymai 12,0 g  
Druska 0 g  

Avižinė košė su su alyvuogėmis ir paprika, indelyje (60 g)

Vidutinė maistinė ir energinė vertė

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g  

RVK*%

100 g

Energinė vertė 1521 kJ 18%
361 kcal 18%
Riebalai, 7,6 g 11%
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,24 g  6%
Angliavandeniai, 56 g 22%
iš kurių cukrų 0,8 g  1%
Skaidulinės medžiagos 10,3 g  41%
Baltymai 12 g 24%
Druska 1,5 g 25%

*Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400kJ/2000 kcal)


Avižinė košė su baravykais, indelyje (60 g)

Vidutinė maistinė ir energinė vertė

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g  

RVK*%

100 g

Energinė vertė 1455 kJ 17%
345 kcal 17%
Riebalai, 6,5 g 9%
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,12 g  6%
Angliavandeniai, 55 g 21%
iš kurių cukrų 0,7 g  1%
Skaidulinės medžiagos 9,4 g  38%
Baltymai 12 g 24%
Druska 2,47  g 41% 

* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400kJ/2000 kcal)


Avižinė košė su pomidorais ir Mozarella sūriu, indelyje (60 g)

Vidutinė maistinė ir energinė vertė

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g  

RVK*%   

100 g

Energinė vertė 1447 kJ 17%
344 kcal 17% 
Riebalai, 6,8 g 10%
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,37 g  7% 
Angliavandeniai, 54 g 21% 
iš kurių cukrų 0,7 g  1% 
Skaidulinės medžiagos 9,2 g  37% 
Baltymai 12 g 24% 
Druska 1,6 g 28% 

* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400kJ/2000 kcal)


Avižinė košė su avietėmis, indelyje (60 g)

Vidutinė maistinė ir energinė vertė

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g  

 

Energinė vertė 1561 kJ  
370 kcal  
Riebalai, 6,0 g  
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,0 g   
Angliavandeniai, 64 g  
iš kurių cukrų 15,4 g   
Skaidulinės medžiagos 9,1  g   
Baltymai 11 g  
Druska 0,91 g  


Avižinė košė su miško uogomis, indelyje (60 g)

Vidutinė maistinė ir energinė vertė

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g  

 

Energinė vertė 1547 kJ  
367 kcal  
Riebalai, 6,0 g  
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,0 g   
Angliavandeniai, 63 g  
iš kurių cukrų 14,3 g   
Skaidulinės medžiagos 9,2 g   
Baltymai 11 g  
Druska 0,91 g  


Avižinė košė su obuoliais ir mėlynėmis, indelyje (60 g)

Vidutinė maistinė ir energinė vertė

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g  

 

Energinė vertė 1523 kJ  
361 kcal  
Riebalai, 5,7 g  
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,0 g   
Angliavandeniai, 63 g  
iš kurių cukrų 16,8  g   
Skaidulinės medžiagos 8,7 g   
Baltymai 10 g  
Druska 0,9 g  

Puslapių kūrimas
Svetainių kūrimas
CRM
lang_seo4
lang_seo5
© 2025. Visos teisės saugomos.
Siekdami tobulinti savo interneto svetainę, prašome leisti įrašyti Jūsų kompiuteryje (įrenginyje) slapukus. Slapukus naudosime rinkdami interneto svetainės lankomumo statistiką. Jūs galite savo duotą sutikimą bet kada atšaukti ir ištrinti įrašytus slapukus. Neatlikus jokio pasirinkimo, slapukai nebus įrašomi. Išsamesnė informacija apie mūsų naudojamus slapukus pateikiama Privatumo politikoje