Greito paruošimo košės "Quick & Tasty"
|
|||
Avižų košė su obuoliais ir cinamonu (6*40 g)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
RVK*% 100g (40g) |
|
Energinė vertė | 1671 kJ | 20% (8%) |
396 kcal | 20% (8%) | |
Riebalai, | 5,5 g | 8% (3,2%) |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 1,0 g | 5% (2%) |
Angliavandeniai, | 72,1 g | 27% (10,8%) |
iš kurių cukrų | 17,6 g | 20% (8%) |
Skaidulinės medžiagos | 7,9 g | 32% (12,8%) |
Baltymai | 11,1 g | 22% (8,8%) |
Druska | 0,9 g | 15% (6%) |
* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)
|
|||
Avižų košė su avietėmis (6*40 g )
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
RVK*% 100g (40g) |
|
Energinė vertė | 1678 kJ | 20% (8%) |
397 Kcal | 20% (8%) | |
Riebalai, | 5,6 g | 8% (3,2%) |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 1,0 g | 4% (1,6%) |
Angliavandeniai, | 71,2 g | 26% (10,4%) |
iš kurių cukrų | 15,5 g | 17% (6,8%) |
Skaidulinės medžiagos | 8,1 g | 32% (12,8%) |
Baltymai | 11,5 g | 23% (9,2%) |
Druska | 0,9 g | 15% (6%) |
* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)
|
|||
Avižų košė su persikais (6*40 g)
Vidutinė maistinė ir energinė vertės
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
RVK*% 100g (40g) |
|
Energinė vertė | 1683 kJ | 20% |
399 Kcal | 20% | |
Riebalai, | 5,6 g | 8% |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 1,0 g | 6% |
Angliavandeniai, | 71,6 g | 27% |
iš kurių cukrų | 16,5 g | 18% |
Skaidulinės medžiagos | 7,9 g | 32% |
Baltymai | 11,5 g | 23% |
Druska | 0,9 g | 15% |
* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)
|
|||
Avižų košė su braškėmis (6*40 g)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
RVK*% 100g (40g) |
|
Energinė vertė | 1676 kJ | 20% |
397 kcal | 20% | |
Riebalai, | 5,6 g | 8% |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 1,0 g | 5% |
Angliavandeniai, | 71,3 g | 26% |
iš kurių cukrų | 16,4 g | 18% |
Skaidulinės medžiagos | 7,7 g | 31% |
Baltymai | 11,5 g | 23% |
Druska | 0,9 g | 15% |
* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)
|
|||
Avižų košė su vyšniomis (6*40 g)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
RVK*% 100g (40g) |
|
Energinė vertė | 1675 kJ | 20% |
397 Kcal | 20% | |
Riebalai, | 5,5 g | 8% |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 1,0 g | 5% |
Angliavandeniai, | 71,5 g | 26% |
iš kurių cukrų | 16,5 g | 18% |
Skaidulinės medžiagos | 7,5 g | 30% |
Baltymai | 11,5 g | 23% |
Druska | 0,9 g | 15% |
* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)
|
|||
Grikių košė vištienos skonio (6*40 g)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
RVK*% 100g (40g) |
|
Energinė vertė | 1438 kJ | 17% |
340 Kcal | 17% | |
Riebalai, | 2,7 g | 4% |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 1,1 g | 6% |
Angliavandeniai, | 65,0 g | 25% |
iš kurių cukrų | 2,0 g | 2% |
Skaidulinės medžiagos | 5,8 g | 23% |
Baltymai | 1,1 g | 22% |
Druska | 3,3 g | 55% |
* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)
|
|||
Grikių košė su daržovėmis (40 g)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
RVK*% 100g (40g) |
|
Energinė vertė | 1438 kJ | 17% (6,8%) |
340 Kcal | 17% (6,8%) | |
Riebalai, | 2,7 g | 4% (1,6%) |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 1,1 g | 6% (2,4%) |
Angliavandeniai, | 65,0 g | 25% (10,0%) |
iš kurių cukrų | 2,0 g | 2% (0,8%) |
Skaidulinės medžiagos | 5,8 g | 23% (9,2%) |
Baltymai | 11,0 g | 22% (8,8%) |
Druska | 3,3 g | 55% (22,0%) |
* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)
|
|||
Kuskusas su daržovėmis (40 g)
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
RVK*% 100g (40g) |
|
Energinė vertė | 1350 kJ | 16% (6,4%) |
318 kcal | 16% (6,4%) | |
Riebalai, | 1,0 g | 1% (0,4%) |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 0,6 g | 3% (1,2%) |
Angliavandeniai, | 65,9 g |
25% (10,0%) |
iš kurių cukrų | 1,8 g | 2% (0,8%) |
Skaidulinės medžiagos | 3,9 g | 16% (6,4%) |
Baltymai | 9,5 g | 19% (7,6%) |
Druska | 4,5 g | 75% (30%) |
* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)
|
|||
Greito paruošimo košės displėjuose (25*40 g )
Avižų košė su obuoliais ir cinamonu |
Avižų košė su avietėmis |
Avižų košė su persikais |
Avižų košė su braškėmis |
Avižinė košė su vyšniomis |
Grikių košė vištienos skonio |
Grikių košė su daržovėmis |
Kuskusas su daržovėmis |