Prekių ženklai
Energija. Tobulėjimas
  • LT
  • EN
  • RU
  • Apie mus
  • Paslaugos
  • Partneriai
  • Kontaktai
  • Susisiekime
  • Tai įdomu
  • Grūdai-sveikatos šaltinis
  • Žaidimai
Facebook

Prekių ženklai

  • Skanėja
  • Happy family
  • Bistro
  • Quick & Tasty
    • Greito paruošimo košės "Quick & Tasty"
  • Buon Gusto

Greito paruošimo košės "Quick & Tasty"

Spausdinti

Avižų košė su obuoliais ir cinamonu (6*40 g)

Vidutinė maistinė ir energinė vertė

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g  

RVK*%

100g (40g) 

Energinė vertė 1671 kJ 20% (8%)
396 kcal 20% (8%)
Riebalai, 5,5 g 8% (3,2%)
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,0 g 5% (2%)
Angliavandeniai, 72,1 g 27% (10,8%)
iš kurių cukrų 17,6 g 20% (8%)
Skaidulinės medžiagos 7,9 g 32% (12,8%)
Baltymai 11,1 g 22% (8,8%)
Druska 0,9 g 15% (6%)

* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)

 

 


Avižų košė su avietėmis (6*40 g )

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g  

RVK*%

100g (40g) 

Energinė vertė 1678 kJ 20% (8%)
397 Kcal 20% (8%)
Riebalai, 5,6 g 8% (3,2%)
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,0 g 4% (1,6%)
Angliavandeniai, 71,2 g 26% (10,4%) 
iš kurių cukrų 15,5 g 17% (6,8%) 
Skaidulinės medžiagos 8,1 g 32% (12,8%) 
Baltymai 11,5 g 23% (9,2%) 
Druska 0,9 g 15% (6%)

* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)

 

 


Avižų košė su persikais (6*40 g)

Vidutinė maistinė ir energinė vertės 

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g  

RVK*%

100g (40g) 

Energinė vertė 1683 kJ 20%
399 Kcal 20%
Riebalai, 5,6 g 8%
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,0 g  6% 
Angliavandeniai, 71,6 g 27% 
iš kurių cukrų 16,5 g  18% 
Skaidulinės medžiagos 7,9 g  32% 
Baltymai 11,5 g 23% 
Druska 0,9 g  15% 

* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)

 

 


Avižų košė su braškėmis (6*40 g)

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g  

RVK*%

100g (40g) 

Energinė vertė 1676 kJ 20%
397 kcal 20% 
Riebalai, 5,6 g 8% 
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,0 g  5%
Angliavandeniai, 71,3 g 26% 
iš kurių cukrų 16,4 g  18% 
Skaidulinės medžiagos 7,7 g 31% 
Baltymai 11,5 g 23% 
Druska 0,9 g 15% 

* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)

 

 


Avižų košė su vyšniomis (6*40 g)

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g  

RVK*%

100g (40g) 

Energinė vertė 1675 kJ 20%
397 Kcal 20% 
Riebalai, 5,5 g 8%
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,0 g  5% 
Angliavandeniai, 71,5 g 26% 
iš kurių cukrų 16,5 g 18% 
Skaidulinės medžiagos 7,5 g 30% 
Baltymai 11,5 g 23% 
Druska 0,9 g  15% 

* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)

 

 


Grikių košė vištienos skonio (6*40 g)

Vidutinė maistinė ir energinė vertė

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g  

RVK*%

100g (40g) 

Energinė vertė 1438 kJ 17%
340 Kcal 17%
Riebalai, 2,7 g 4%
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,1 g  6%
Angliavandeniai, 65,0 g  25%
iš kurių cukrų 2,0 g  2% 
Skaidulinės medžiagos 5,8 g  23%
Baltymai 1,1 g 22% 
Druska 3,3 g  55%

* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)

 

 


Grikių košė su daržovėmis (40 g)

Vidutinė maistinė ir energinė vertė

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g  

RVK*%

100g (40g) 

Energinė vertė 1438 kJ 17% (6,8%)
340 Kcal 17% (6,8%)
Riebalai, 2,7 g 4% (1,6%)
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,1 g  6% (2,4%)
Angliavandeniai, 65,0 g  25% (10,0%)
iš kurių cukrų 2,0 g  2% (0,8%)
Skaidulinės medžiagos 5,8 g  23% (9,2%)
Baltymai 11,0 g 22% (8,8%)
Druska 3,3 g  55% (22,0%)

* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)


Kuskusas su daržovėmis (40 g)

Vidutinė maistinė ir energinė vertė

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g  

RVK*%

100g (40g) 

Energinė vertė 1350 kJ 16% (6,4%)
318 kcal 16% (6,4%)
Riebalai, 1,0 g 1% (0,4%)
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,6 g  3% (1,2%)
Angliavandeniai, 65,9 g 

25% (10,0%)

iš kurių cukrų 1,8 g  2% (0,8%)
Skaidulinės medžiagos 3,9 g  16% (6,4%)
Baltymai 9,5 g 19% (7,6%)
Druska 4,5 g  75% (30%)

* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)


Greito paruošimo košės displėjuose (25*40 g )

Avižų košė su obuoliais ir cinamonu
Avižų košė su avietėmis
Avižų košė su persikais
Avižų košė su braškėmis
Avižinė košė su vyšniomis
Grikių košė vištienos skonio
Grikių košė su daržovėmis
Kuskusas su daržovėmis
Puslapių kūrimas
Svetainių kūrimas
CRM
lang_seo4
lang_seo5
© 8508. Visos teisės saugomos.